Osoba za koju se vjeruje da je odgovorna za divljačko ubojstvo Saše Kulišića, identificirana kao Dražen Lazarević (19), dan prije događaja podijelila je pozamašnu svotu novca na svom Instagram storyju.

Unutar svoje objave sastavio je poruku koja uključuje značajnu sumu novca, izražavajući znatiželju treba li ikome skroman…

Mediji javljaju kako policija nije otkrila motive divljačkog ubojstva, ali nije odbacila mogućnost osobnih motiva. Postoje rezerve prema eventualnoj upletenosti Dražena Lazarevića u pomaganje Andrei Kajganić u gnusnom ubojstvu njezina supruga.

Brutalno ubojstvo Saše Kulišića (46) iz Doboja potreslo je cijelu regiju, pa tako i Bosnu i Hercegovinu. Policija je došla do jezivog otkrića u šumi Preslica gdje su pronašli beživotno tijelo gospodina Kulišića vezano za drvo. Zajednica je duboko uznemirena ovim barbarskim činom.

Jedan od potencijalno osumnjičenih za brutalno ubojstvo u Doboju, Dražen Lazarević (19) iz ovog grada, pronađen je sa zalijepljenim ustima i nosom.

U suradnji s Andreom Kajganić, suprugom nesretnog čovjeka, pedantno je isplanirao namjeravano ubojstvo, nabavivši nekoliko dana prije vozila od rent-agencija u Banjoj Luci i Doboju.

Oglasi - Advertisement