Hrvatska pjevačica Severina svojedobno je učestvovala u nastupu uživo i dala izjavu koja je tada sve iznenadila.

Severina se našla u centru pažnje 2014. godine kada je “procureo” njen eksplicitni video, a potom i 2018. godine kada je pevačici hakovan telefon, a njene potpuno gole fotografije su osvanule i objavljene u medijima. Voditeljka Jovana Joksimović je potom zajedno sa gostima u svojoj jutarnjoj emisiji prokomentarisala aktuelne teme javne debate.

Nakon toga, Jovana Joksimović je dala komentare sa gostima u jutarnjoj emisiji, koja je tada bila najtoplija tema u javnosti, da bi nešto kasnije Severina, gostujući u emisiji, javno osudila voditelja.

– Voditelj je u jutarnjoj emisiji pustio moje golišave fotografije ukradene sa mog telefona. Djeca su nam se igrala zajedno, a upoznala sam i njenog muža koji je pjevao. Jednom sam mu čak napisao i koncertno djelo. Dakle, njihova djeca se igraju sa mojom djecom i mi se družimo kao prijatelji, ali ništa tako, jednostavno se ne dešava. Fotografije je pokazala na TV-u u 10 sati ujutro. Šteta – rekla je pevačica u emisiji 150 minuta 2021. godine, pre nego što je dodala:

– Ne, nismo se čuli od tada – rekla je pevačica, dok Joksimovićeva tada nije želela da komentariše situaciju.

– Ne. Ne želim da komentarišem ovo. hvala na pozivu. Zabavite se i vidimo se kasnije – poručio je domaćin.

Oglasi - Advertisement