Nedavno je Edin Tule, koji se identificira i kao teolog i psiholog, podijelio nekoliko alarmantnih poruka koje su izazvale veliku zabrinutost javnosti.

Tule, koji je postao poznat zbog svojih spornih videa, sada se susreće sa ozbiljnim posljedicama nakon što je svojoj supruzi prijetio smrću putem platformi društvenih medija.

Tule je nedavno na društvenim mrežama objavio uznemirujući video sadržaj u kojem ne samo da prijeti svojoj partnerici Aidi, već i raznim političarima i pojedincima. U tim videima Tule tvrdi da je obuzdao Aidu i da planira izvršiti se*sualno zlostavljanje i nasilje nad njom, uključujući i bacanje pred vlak u pokretu.

Prema informacijama do kojih smo došli, čini se da policijske uprave u Bosni i Hercegovini ulažu značajne napore u rješavanje ovog slučaja. Cilj im je locirati Tule i poduzeti potrebne mjere za njihovo procesuiranje. Naša istraživanja pokazuju da je Tule već otputovao iz BiH.

Sadašnje boravište i stanje njegove supruge ostaju neotkriveni.

Javnost, uznemirena, poziva na hitnu akciju kako bi se spriječila realizacija Tuletovih prijetnji i otklonila mogućnost katastrofalnih ishoda.

Građani su zabrinuti zbog nedavnih događaja proteklih mjeseci. Nadaju se brzom razrješenju i hvatanju Edina Tule kako bi se izbjegla eventualna eskalacija situacije.

Oglasi - Advertisement