Adam Adaktar, koji sebe naziva “Bog obrva”, obavijestio je vlasti da je opljačkan. Prema njegovom iskazu, počinitelj je pobjegao s mnoštvom dragocjenih predmeta među kojima su i brojni satovi Versace i Rolex, kao i razni predmeti od zlatnog nakita.

Lokalne vijesti sugeriraju da je za vrijeme pljačke muškarčeva supruga bila prisutna u stanu i navodno nije čula niti vidjela ništa sumnjivo.

Adaktar je neformalno obavijestio vlasti o ukradenim predmetima i njihovoj značajnoj vrijednosti.

“Ukradeni su razni luksuzni dodaci poput satova Rolex i Versace, naušnica, prstenja. Prema izvoru bliskom istrazi, zgrada je opremljena videonadzorom i postoji mogućnost da je počinitelj uhvaćen kamerom.

Vračarska pljačka dogodila se 19. studenoga, dakle u nedjelju.

Poznato je da se Adaktar često hvali raskošnim načinom života koji vodi.

Kako javljaju lokalni mediji, tijekom pljačke u stanu je bila prisutna supruga osumnjičenog koja navodno nije ništa vidjela niti čula.

Adaktar: Kod mene dolazi samo ko može da plati! Bogatiji sam od pevača! |HYPETV – YouTube

Neslužbeno, Adaktar je policiju obavijestio o nestalim predmetima i njihovoj vrijednosti.

Riječ je o vrhunskim satovima Rolex i Versace, kao i raznim komadima nakita poput naušnica i prstenja. Prema izvoru uključenom u istragu, zgrada je opremljena sustavom videonadzora, što povećava vjerojatnost da je počinitelj snimljen kamerom.

Krađa se dogodila konkretno na Vračaru u nedjelju, 19. studenog.

Adaktar se često hvali otmjenim stilom života koji vodi.

ADAM ADAKTAR O PORODIČNIM TAJNAMA! Ugovorom smo svi vezani – YouTube

Adaktar posjeduje kolekciju vozila koja se procjenjuje na više od 500.000 eura. Pohvalio se najnovijom kupovinom, džipom Mercedes-Benz G-500 koji ga je koštao 200.000 eura.

Adamova kolekcija vozila uključuje ne samo novi četverotočkaš i džip “maserati levante” vrijedan 105.000 eura, već i automobil BMW 520 vrijedan 52.000 eura, sportski automobil “porsche boxter” vrijedan 78.000 eura i 74.000 eura ” Range Rover – Land Rover Sport” džip.

Adam Adaktar se seli u Dubai gde će sa porodicom snimati rijaliti: Želi da mu Bijonse peva na svadbi – YouTube

Oglasi - Advertisement