Prije sedam godina poznati bračni par Nikolina i Saša Kapor doživjeli su prometnu nesreću u Drnjači o kojoj se i sada ne prestaje pričati.

Nakon potresnog incidenta, Nikolina je istaknula koliko je važno ostaviti dovoljno vremena za prilagodbu i suočavanje s izazovnim okolnostima koje su doživjeli, posebno spomenuvši prometnu nesreću u kojoj je Đorđe sudjelovao.

U blizini Zvornika, tačnije u Drinjači, prije desetak godina, u mjesecu srpnju 2015. godine, dogodio se značajan sudar putničkih vozila. Usljed ovog incidenta životi tri osobe su ozbiljno ugroženi. Još od tog ključnog trenutka, bore se s emocionalnim posljedicama, marljivo se noseći s trajnom traumom koju su doživjeli.

Vješto upravljajući vozilom i spuštajući se u dubinu rijeke Drine, za dlaku su izbjegli čeoni sudar s vozačem kamiona za prevoz stoke. Srećom, brza reakcija ribara u neposrednoj blizini osigurala je njihovo brzo spašavanje.

Srećom, prozor automobila već je bio otvoren, pa je Kapor brzo spasio sina Nikolaja držeći ga na krilu, dok ga je Nikolina neustrašivo izbacila kroz prozor spasiocima koji su ga čekali.

Oglasi - Advertisement