Nakon šokantne izjave Fatime Karić pred kamerama, obitelj Džidić doživjela je tragičan niz događaja koji su doveli do hospitalizacije Šećire Džidić, Fatimine majke.

Spominjanje da Fatimi palačinke, pizza i ćevapi nisu izvor užitka, kao i teškoća u pronalaženju odgovarajuće odjeće za školu, iznenadilo je njezinu obitelj. Ta su otkrića imala tako značajan utjecaj na njezinu majku da je bila potrebna hospitalizacija.

Šećira je prenijela svoju duboku emocionalnu bol u svjetlu neutemeljenih optužbi za zlostavljanje, te se pita zašto se njezina kći fokusira samo na kaljanje ugleda vlastite obitelji, a zanemaruje spominjanje bilo kakvih negativnih strana o obitelji svog supruga, unatoč činjenici da joj on nije pružio ništa osim što je imala u djetinjstvu.

Po odlasku iz medicinske ustanove, otvoreno je ispričala svoje stanje prije nego što je potražila odmor u svojoj sobi za spavanje u svrhu primanja medicinske skrbi. „Posvetio sam se isključivo snu, bože moj, održao sam razdoblje mira od deset dana, plakao, zavalio se, u sebi gajio nelagodu u vezi sa svim stvarima… Susreo sam se s dubokim osjećajem nemoći, izdržao sam mučnu agoniju i željno iščekivao da ću biti primljen u bolnicu…

Oglasi - Advertisement