U najnovijoj epizodi “Zvezda Granda” Antonija Čerkez, natjecateljica iz Širokog Brijega iz Bosne i Hercegovine, zadivljujuće je izvela popularnu pjesmu Selme Bajrami “Kakvo tijelo Selma ima.

Gledateljima je putem televizijskog prijenosa omogućeno prisustvovanje izvedbi, no nedavna objava na YouTubeu ne nudi istu mogućnost. Kako biste iskusili segment, odvojite trenutak i pogledajte ga na 49-minutnoj oznaci u priloženom videu:

Dopustite da vam skrenemo pažnju na nedavnu zabranu ulaska u Srbiju bosanskohercegovačkoj pjevačici Selmi Bajrama, o kojoj je odlučio Aleksandar Vulin, bivši ravnatelj BIA-e.

Vulin tvrdi da nije dopušteno isticati ambleme vezane za koncept “velike Albanije”, a da se istovremeno novčano okoristi od Srbije. U Srbiji ne treba tolerisati one koji otvoreno podržavaju “veliku Albaniju”.

Dok je bio ravnatelj BIA-e, Vulin je poduzeo odlučne mjere protiv pojedinaca koji su iskazivali nemar prema Srbiji i njezinim građanima. Iako ne može potvrditi koji su nalozi trenutno aktivni, Vulin savjetuje onima koji izdaju svoju zemlju i podcjenjuju njezine posljedice da sami istraže stvar. Ostanite s nama za daljnja ažuriranja.

Oglasi - Advertisement