Bavljenje optičkim iluzijama nije samo ugodna zabava, već i prilika za samospoznaju. Brojne iluzije i zagonetke mogu se pronaći na platformama društvenih medija, omogućujući pojedincima da testiraju svoje sposobnosti.

Prema Mirroru, pojedinci s superiornim IQ-om jedini su sposobni locirati papigu unutar samo 11 sekundi u ovoj zadivljujućoj optičkoj iluziji. Također savjetuju da pažljivo promatrate ovu iluziju kada vam je koncentracija na vrhuncu.

Kako bi se locirala skrivena i vješto maskirana životinja bit će potrebno upotrijebiti nekonvencionalne metode. Kako biste testirali svoje sposobnosti promatranja, postavite mjerač vremena na 11 sekundi i pokušajte prepoznati njegovu prisutnost. Proučite svoju okolinu s velikom pažnjom, bilježeći sve osobitosti ili anomalije koje bi vam mogle zapeti za oko.

Pogledajte sliku i pokusajte pronaci:

Prema Jagranu Joshu, pojedincu koji je u početku podijelio ovu optičku iluziju na društvenim mrežama, pojedinci s visokim IQ-om posjeduju sposobnost brze i učinkovite obrade informacija.

Nadalje, ključna je njihova sposobnost inovativnog razmišljanja i sagledavanja situacija iz različitih kutova. Ove sposobnosti igraju ključnu ulogu u prepoznavanju skrivene i maskirane papige na ovoj slici.

evo Riješenja ako niste uspjeli:

Ako ipak niste uspjeli pronaći papigu na fotografiju, nemojte se razočarati jer je zaista teško pronaći. Naime, kako je moguće vidjeti na ilustraciji papiga se nalazi između saksije i stola.

 

Oglasi - Advertisement