Ovo ljeto Salma Hayek razveselila je svoje obožavatelje dijeleći fotografije s plaže, a čini se da njezina ljubav prema suncu i kupaćim kostimima ne jenjava.

Sada predstavljamo slike snimljene na moru, na kojima je ona naslonjena na zid u djelomičnoj sjeni, pokazujući se u žutom bikiniju koji otkriva i ukrašen je cvjetnim motivom.

Ova zvijezda ponovno je u 57. godini istaknula svoju izrazito vitku figuru i zamamne obline, osobine kojima teže i mlađe djevojke, o čemu svjedoče i komentari njezinih pratitelja.

Ispod fotografije snimljene u nepoznatom okruženju ispisali su sljedeće komentare: “Još jednom imate moć demontirati internet”, “Ovo je doista neprocjenjivo”, “Vaš izgled je apsolutno zadivljujući”, “Zahvalan sam na ovome zadivljujuća slika” i “Izgledate barem dvostruko mlađe.

Živi u Sjedinjenim Državama i Francuskoj, a dijeli dom sa svojim suprugom Francois-Henrijem Pinaultom, koji je među najbogatijim pojedincima na svijetu. Međutim, oni često kreću na putovanja u očaravajuća, suncem okupana odredišta tijekom zimske sezone.

Oglasi - Advertisement