Srpski turisti, u potrazi za čarima godišnjih odmora, pohrlili su u slikovite planine Srbije i okolnog regiona. Uživali su u radosti skijanja i prepustili se utješnim šalicama vrućeg čaja. Ipak, usred ove zimske čarolije, u ustima posjetitelja ostaje kiselkast okus – pretjerane cijene koje nemilosrdno crpe i najizdašnije džepove. Posljedično, neki su odlučili odustati od svojih planova u skijaškim centrima u Srbiji i potražiti jeftinije alternative. Nije iznenađujuće da se Bugarska pojavljuje kao omiljeno odredište među našim sunarodnjacima za njihove skijaške izlete.

Milkica Ilić, inače Beograđanka, izrazila je zadovoljstvo odlukom da posjeti skijalište Bansko koje se nalazi na povoljnoj lokaciji udaljeno svega pet sati vožnje. Ova planinska destinacija pokazala se iznimnom jer zadovoljava potrebe kako amaterskih tako i profesionalnih skijaša, a uz pristupačne cijene.

Primarni faktor njezine odluke da otkaže aranžman na skupom Kopaoniku nedvojbeno su razmjerno niže cijene koje nudi skijalište u Bugarskoj.

Prema riječima Ilićeve, nakon usporedbe cijena na Zlatiboru i Kopaoniku vidljivo je da su znatno pristupačnije i da nude vrhunski kvalitet u svim aspektima. Primjerice, uz stazu su mogli kupiti četiri kave za manje od 10 eura, a obrok za četiri osobe koštao je samo 15 eura. Dodatno, u hotelu su dva hamburgera, dva kroasana i dvije svježe cijeđene naranče platili 15 eura.

Hotelske usluge, usprkos cjenovnoj pristupačnosti, svojom su iznimnom kvalitetom ostavile upečatljiv dojam na sve.
Milkica tvrdi da se prema gostima odnosi s najvećom pažnjom i pažnjom, kao da su sami domaćini. Sve što trebate učiniti je doći, jer sve ostalo će se pobrinuti za vas. Na cijene smještaja, od 20 eura po noći za jednu osobu do luksuznih apartmana, nema niti jedne pritužbe. To je zato što svaki hotel s tri zvjezdice nudi mnoštvo pogodnosti, uključujući bazen, spa, wellness centar, sobu za skije i prijevoz izravno do gondole.

Ona toplo preporučuje Bansko ne samo profesionalnim skijašima, već i početnicima, koji ne samo da će se dobro zabaviti na skijanju, već i razviti duboku ljubav prema planini.

U usporedbi s drugim skijaškim centrima, Bansko se ističe ponudom izuzetnog broja dobro opremljenih skijaških staza koje su prilagođene skijašima svih razina, od početnika do onih najhrabrijih. Unatoč cijenama skijaških karata sličnim onima u drugim središtima, staze Banskog su izvrsno održavane, što svima osigurava ugodan doživljaj. O tome govori zahtjevna crna staza Tomba, koja je rezervirana samo za najhrabrije skijaše.

Oglasi - Advertisement