“Ne vidim problema s mojom sklonošću kombiniranju luksuznog nakita s udobnim trenirkama. Osobno smatram da je to ugodna estetika.

Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda, često plijeni pažnju javnosti svojim objavama na Instagramu.

Budući da je na Instagram profilu prati više od 50 milijuna ljudi, često je na meti kritika zbog promicanja raskošnog načina života i skupih modnih dodataka. Unatoč tome, ona ne zapošljava osobnog stilista i umjesto toga bira odijevanje u skladu sa svojim jedinstvenim modnim osjećajem.

Nedavno je podijelila fotografiju na kojoj se prikazuje u Guccijevoj jakni, uz traperice i bijele cipele.

Svoju objavu je jezgrovito naslovila riječju “Lucky”. To je vjerojatno zbog činjenice da nije podijelila samo dvije fotografije, već je uključila i kratki video isječak Ronalda koji postiže gol. Može se zaključiti da je izražavala radost i zahvalnost što joj je Ronaldo društvo.

Jedan od njezinih obožavatelja usudio se primijetiti kako njezin modni smisao podsjeća na onaj lokalnog grada.

“Možeš odvesti devojku sa sela, ali nikada selo iz devojke”, napisala je ona.

Neki su komentirisali i kako bi bilo vreme da pronađe osobu koja bi joj bila od velike pomoći u izgradnji stila, ali na poprilično nekulturan način.

“Nađi sebi ličnog stilistu!”, napisala je još jedna korisnica društvene mreže Instagram.

Jednom prilikom Georgina se dotakla čestih negativnih komentara koji joj se često upućuju, pa je izjavila: “Pa što ako volim da nosim luksuzan nakit i trenerku. Meni se tako sviđa”, prenosi Net.hr

Oglasi - Advertisement