Marko Janjušević Janjuš je nedavno doživeo ogromnu tragediju kada je ostao bez mlađeg brata Mihajla, koji je izvršio samoubistvo sa 27 godina.

Nakon što je ostao bez voljenog člana, Janjuš je smogao snage da se vrati u rijaliti i danas ga je dočekalo posebno iznenađenje.

Njegov prijatelj Uroš Stanić iz rijalitija pobrinuo se da ga razveseli i napravio posebnu misiju da Janjusu kupi psa, malog Džeka Rasela, to je pas kojeg već dugo želi.

Pas je danas stigao u kuću i Marko nije mogao sakriti radost. Kada ga je ugledao, Janjus se toliko obradovao da je skočio iz kreveta.

– Oh, gde si, Jackie? Ovakav kakav jesam, gledaj me kakav jesam. Ovo će biti ozbiljna zver. Video sam to, i kunem vam se, kako je to dobar um. Oh, dragi Bože, gledaj u Njega kakav je. Majko moja draga… ti ćeš biti moja jaka osoba – rekao je Janjus.

U posjet psu došla je Janjuševa djevojka Aneli Ahmić koja je prokomentarisala:

– Oh, kako je ružna – rekla je Anelli.

– Šta? Drći je! Gdje je ružno? Polako s njom. Nežno ga pomilujte, a zatim ga ostavite. Ozbiljno ti kažem. – rekao je Janjus.

– šta nije uredu s tobom? – upitala ga je Anelli.

– Sad bi bilo lepo da ga svi maze. E sad, kad bi ga svi mazili… – kaže Janjuš, koji želi da bude sam sa psom, sve pogledajte u videu ispod.

Oglasi - Advertisement