Bez sumnje, raspad njezine obitelji bio je duboko šokantan period u životu pjevačice koja je danas nadaleko poznata. Naime, pjevačica je tijekom svog odrastanja doživjela značajan preokret kada su njeni roditelji donijeli odluku o raskidu braka.

Raspad braka Aleksandrinih roditelja imao je štetan utjecaj na zajednicu, stvarajući polomljeno okruženje koje nije ispunilo očekivanja malog djeteta.

Okolnosti su nedvojbeno teške, osobito kad se uzme u obzir izvanredna sposobnost mojih roditelja da održe vezu čak i nakon razvoda. To je za mene izvor tjeskobe jer sam oduvijek čeznuo za jedinstvom svoje obitelji.

Sjećanje na razvod njezinih roditelja ostaje u sjećanju Aleksandre Prijović, podsjećajući je na trajni sukob između njezine majke i oca, te potičući njezinu snažnu težnju za budućnošću ispunjenom velikom, skladnom obitelji.

Bez sumnje, raspad njezine obitelji bio je duboko potresan period u životu trenutno slavne pjevačice. Naime, pjevačica je tijekom svog odrastanja doživjela značajan preokret kada su njezini roditelji donijeli odluku o prekidu bračne zajednice.

Razvod Aleksandrinih roditelja imao je štetan utjecaj na zajednicu, stvarajući polomljeno okruženje koje nije ispunilo očekivanja malog djeteta.

Situacija koja je u pitanju nedvojbeno je teška, posebno kada se uzme u obzir izvanredna sposobnost mojih roditelja da održe vezu čak i nakon razvoda. Ta me okolnost jako muči jer sam oduvijek žudio za jedinstvom svoje obitelji.

Aleksandra Prijović nosi trajno sjećanje na razvod svojih roditelja, zauvijek urezano u njezinu sjećanju, dok razmišlja o stalnoj borbi između svoje majke i oca i svojoj nepokolebljivoj težnji da jednog dana izgradi veliku, skladnu vlastitu obitelj.

Oglasi - Advertisement