U nedavnom incidentu, Selma Bajrama se suočila sa zabranom ulaska u Srbiju kada su vlasti u beogradskoj zračnoj luci presrele njezin dolazak. Posljedično, odmah je deportirana u Sarajevo prvim dostupnim letom.

Zbog postojanja mjere udaljenja, Selmi je zabranjen ulazak u zemlju. Ova mjera služi kao sigurnosna mjera za protjerivanje stranaca, čime im se zapravo zabranjuje ulazak u Republiku Srbiju. Nadalje, zaključeno je da postoji nepovoljna ocjena sigurnosnog rizika prisustva i ulaska stranaca u zemlju.

U jeku incidenta, policajci su obavijestili Selmu da ima mogućnost žalbe na odluku, iako će morati platiti administrativnu taksu od 100 eura u dinarskoj protivvrednosti. Međutim, važno je napomenuti da podnošenje žalbe ne bi dovelo do odgode izvršenja odluke.

U javnoj izjavi na popularnoj platformi društvenih mreža Instagram, Selma se predstavila s toplim pozdravima za dobrobit pojedinaca koji žive u Srbiji. Umjesto da se zadržava na nedavnim događajima, usmjerava pozornost na putanju svoje karijere i izražava svoje nepokolebljivo uvjerenje da većina ljudi posjeduje urođenu dobrotu, nadmašujući mali dio koji je nema.

Oglasi - Advertisement