Svojim prvim nastupom u Zvezdama Granda, Rada Manojlović postigla je veliki uspjeh u karijeri. Međutim, ona nije jedina pjevačica u svojoj obitelji. U medijima su se pojavili brojni napisi u kojima se ističe priča o Radi i njezinom polubratu Nenadu Manojloviću, koji se također proslavio kao pjevač.

Iako je u tim pričama bilo sugestija da je Rada imala suzdržanost glede podržavanja Nenada tijekom ranih faza njegova glazbenog putovanja, nedavna najava o skoroj suradnji između braće i sestara nije donijela nikakav plodan ishod.

Šuškalo se da je pjevačica uputila poziv za suradnju, no nažalost njezin brat je to odbio. Iako nije direktno komunicirao s njom, supruga je Radi prenijela poruku da su nezainteresirani za zajednički nastup.

Nakon prvog pokušaja, Rada se još jednom potrudila da dopre do njega, ali je nažalost njezina poruka ostala bez odgovora. Naposljetku, Nenadov partner je bio taj koji je prišao Radi i otkrio kako nema interesa surađivati ​​na zajedničkim duetima jer je potpuno posvećen izdavanju solo pjesama.

Rada i njena sestra Maja bile su zatečene ovim otkrićem, jer se on nije trudio da dođe do nje. Neki su spekulirali da ga je Rada uskraćivanjem pomoći namjerno kočila u napredovanju, no stvarnost je takva da je on njezine ponude stalno odbijao.

Oglasi - Advertisement