Dušica Jakovljević, voditeljka koja je iznenada dala otkaz na Pinku, gdje je provela deset godina kao primarna gledateljica rijalitija, neustrašivo je pričala o raznim estetskim zahvatima kojima se podvrgla.

U intervjuu za emisiju “Magazin in” Sanja Marinković je ispričala kako uživa u igranju sa svojim crtama lica, poput brade i nosa, ali i svojim tijelom. Istaknula je da to radi isključivo iz vlastitog zadovoljstva i jer joj tako odgovara. Unatoč 43. godini života s dvoje djece i 25 godina dugom karijerom, Marinković se odlučila fokusirati na samousavršavanje jer sada za to ima priliku.

Kad razmislim, ne mogu si pomoći, a da se ne osjećam kao da mi je život bio poput filma. Izdržala sam mnoge izazovne situacije bez pomoći terapeuta, ali sam ih uspjela prevladati i promatrati ih kao puke epizode. Gledajući unatrag na sve to, sada mogu pouzdano reći da je moj život bio ispunjen i kvantitetom i kvalitetom, unatoč mojoj relativno mladoj dobi od 43 godine.

Tijekom prezentacije, osoba je otkrila da je bila podvrgnuta kozmetičkim zahvatima na zubima, ustima i grudima.

Među ženama je uobičajen osjećaj da pozitivne promjene u njihovim životima mogu dovesti do osjećaja boljeg blagostanja. Osobno sam doživio značajan porast samopouzdanja kao rezultat vlastitog osobnog zadovoljstva. Iako neki mogu nagađati da sam bio podvrgnut operaciji, ja stojim iza svojih izbora i ne sramim ih se. Važno je napomenuti da se za rad na televiziji moraju zadovoljiti određeni standardi, kako je svojedobno medijima otkrio Jakovljević.

Dosadašnja voditeljica Pinka imala je ukupno pet operacija na nosu. Ove operacije nisu učinjene samo u svrhu poboljšanja njihovog fizičkog izgleda, već i radi rješavanja problema koji uključuju njihove sinuse.

Oglasi - Advertisement