Puno se šuška oko romantične veze Lazara Ristovskog, poznatog glumca koji ima 71 godinu, i njegove kolegice Anice Lazić, koja je od njega 39 godina mlađa. Anica Lazić sve je aktivnija na raznim društvenim mrežama i često je predmetom lupa javnosti.

Nakon Aničine posljednje nedjeljne popodnevne objave na Instagramu, počelo se šuškati o njezinim zarukama s Lazarom. Na fotografiji se vidi kako Anica uživa u popodnevnim satima, no pažnju obožavatelja privukao je prsten na njezinom prstu koji je nedvojbeno bio na njezinom prstenjaku.

Unatoč sve većem broju komentara ispod njezine objave, na temu prstena odlučila je šutjeti. Dok uživa u svom ležernom nedjeljnom poslijepodnevu, za sobom ostavlja zagonetnu poruku o kojoj će znatiželjni obožavatelji razmišljati.

U opisu fotografije stoji da je nedjelja rezervirana za dijeljenje kolača sa dragim društvom.

Anica je, podsjetimo, nedavno na društvenim mrežama objavila dvije poruke u kojima se pojavila. Ove poruke željela je podijeliti sa svima koji je prate na internetu.

Anica je čestitala emotikonom srca kao odgovor na poruku koja potiče da se s integritetom slijedi svoje srce, navodeći da ono ne može odvesti na krivi put.
Moja najdraža Anice, riječi ne mogu izraziti ogromnu želju koju imam da te toplo i srdačno zagrlim jer si bez pardona svoja, hrabra i ponosna. Vidio sam i iskusio snagu ljubavi koja nadilazi sve fizičke barijere i to je neporeciva istina svemira. Kao što je lijepo rečeno u prethodnoj poruci, “ne postoji put od jednog tijela do drugog, duše su te koje pronalaze put jedna do druge.” To je popraćeno dirljivim citatom iz pjesme Dine Merlina. I tebi, draga Anice, ljubav šaljem od srca.

O ljubavnoj privrženosti između njih pričalo se po gradu, a zapažene su bile reakcije njihovih susjeda.

Oglasi - Advertisement