Prema ekskluzivnom pisanju “Blica”, Marija Šerifović je nedavno uz pomoć surogat majke na svijet donijela bebu. Porod je bio početkom prosinca, a Marija je na svom Instagram profilu ljubazno podijelila prvu fotografiju dragocjenog smotuljka radosti.

Uz fotografiju je napisala i iskrenu posvetu koja je duboko dirnula njezine pratitelje, kolege i prijatelje.

Dolazak ljubavi počastio nas je svojom prisutnošću. Blistava zvijezda, najizvrsnija u mom postojanju, obasjala je nebo. Mario je ušao u ovaj svijet. Neka te život vodi svojim najčarobnijim stazama, moj dragi sine, i neka te moja ljubav štiti od tuge i onih koji ti mogu nanijeti zlo. Zahvalnost se izlijeva iz moga srca prema svima koji nas obasipaju ljubavlju i neka svaki tvoj izraz koji mu dopre bude vedar i topao. Bezgranično sam privržen svakome od vas. M&M, oglasila se Marija Šerifović na Instagramu, popraćena nježnom slikom svoje bebe koja mirno spava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Beba Maria rođena je uz pomoć surogat majke.
Važno je podsjetiti da je početkom prosinca surogat majka na svijet donijela dječaka, a ime Mario ponosna je majka s ljubavlju odabrala.

Marija Šerifović pomno je skrivala proces dolaska svog djeteta, podijelivši vijest samo sa svojim najužim krugom. Pažljivo je odabrala ime Mario, oslanjajući se na njegovu duboku simboliku. Izvedeno iz latinske riječi “mare”, što znači more, također utjelovljuje pojam “marem”, koji označava muškarca ili vođu kućanstva.

Nadalje, u određenim se prilikama ime Marija izvodi kao izvor imena Mario.

Najveća želja bila je imati dijete.
Tijekom televizijskog programa otvoreno je govorila o svojoj želji da ima dijete.

Rasprava o roditeljstvu duboko je osobno pitanje, posebno u sadašnjim okolnostima iu ovom konkretnom slučaju. Moj stav po ovom pitanju ostaje nepromijenjen i željno iščekujem skori dolazak tog trenutka. Tema djece je teška i ne treba je olako shvatiti. Kad dođe vrijeme i budem spreman cijelim svojim bićem posvetiti se sljedećoj generaciji Šerifovića, bit će to promišljeno planiran pothvat. Iako sam se već odlučila za ime, u ovom trenutku ga ne mogu otkriti, što je Marija Šerifović izjavila prije godinu i pol.

Nadalje, tijekom njezine Instagram proslave 20. godišnjice njenog debitantskog albuma, pronicljivi pratitelji koji posjeduju sposobnost razaznavanja skrivenih značenja možda su otkrili naznaku nečeg značajnog na horizontu. Ova sumnja proizlazi iz njenog ponovnog spominjanja “Šerifovića juniora”.

Zahvalan sam na vašoj nepokolebljivoj podršci i prisutnosti u raznim fazama mog života – bilo da je glazbena, umjetnička ili osobna. Hvala ti što si uz mene i stariš sa mnom. Putovanje je već počelo i dvije su značajne prekretnice u našim životima: dan kada smo rođeni i dan kada smo otkrili svoju svrhu. Do dolaska Šerifovića juniora, ti si moj razlog postojanja. Vaša jedinstvenost i nevjerojatna podrška koju mi ​​pružate kao moja publika znače mi puno na svijetu. Hvala vam što ste me prihvatili onakvu kakva jesam, jer moja bitka da budem drugačiji nije bila laka. Obećavam da ću sljedećih 20 godina učiniti ugodnim kao ovih prvih 20. S druge strane, oduševljen sam što mogu objaviti da je moj album završen i da će biti objavljen u prvom tjednu listopada. Bez vas Marija Šerifović ne bi postojala. Ove iskrene riječi Marija je podijelila u videu na Instagramu.

Oglasi - Advertisement