Snežana Đurišić još jednom je pokazala i potvrdila postojanost kvalitete koju održava desetljećima. Dosljedno se suzdržavala od podlijeganja trendovima i odlaska na nepoznati teritorij, što je karakteristika kojoj se publika svim srcem divila. Predstavljajući svježu skladbu, razotkrila je autentičnu narodnu pjesmu koja je već na prvo slušanje osvojila srca mnogih.

 

JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP 2024.: Pripremite se za dubok romantični susret koji će ga oboriti s nogu jer je na pomolu značajna promjena u njegovom profesionalnom životu. Osim toga, postoji jedan specifičan događaj koji je ključ za otključavanje vašeg krajnjeg stanja radosti i zadovoljstva.

Jarci, pripremite se za važnu godinu koja je pred vama 2024., budući da su velike transformacije na pomolu, kako u vašoj osobnoj tako iu profesionalnoj sferi. Nebeska kretanja, vođena karmičkim čvorovima smještenim u Ovan-Vaga, oblikovat će sveobuhvatne astrološke trendove. Ovi čvorovi će stvoriti dva koridora pomrčine, koji će trajati od 25. ožujka do 8. travnja i od 18. rujna do 17. listopada 2024. godine.

Fascinantno je promatrati neprimjetan prijelaz pomrčina u horoskopske znakove Djevice i Ribe tijekom jesenske sezone, signalizirajući promjenu u sudbini pojedinaca rođenih u ovim zviježđima, kao i onih rođenih pod Ovnom i Vagom.

Pomrčine u Ovnu i Vagi imat će značajan utjecaj na živote Jarca, posebice na području karijere i mjesta stanovanja. Ovo daje priliku Jarcima da preispitaju svoju karijeru i naprave sve potrebne promjene do siječnja 2025. Osim toga, to je ključno vrijeme za Jarce da donesu konačnu odluku u vezi sa svojom stambenom situacijom. S druge strane, pomrčine u Ribama i Djevici potaknut će Jarce na stjecanje novih vještina i znanja koja se mogu primijeniti na praktičan način.

U razdoblju od 25. ožujka do 8. travnja dogodit će se niz pomrčina.

Vaši sektori karijere i stanovanja bit će pod utjecajem koridora proljetne pomrčine, počevši s Punim Mjesecom u vašem sektoru profesije, što će učinkovito zaključiti značajnu fazu u vašem poslu. Pomrčina, zajedno s mladim Mjesecom u Vagi 25. ožujka, donijet će ključni dokument koji se odnosi na napredovanje na poslu ili menadžersku tranziciju. Na ove događaje ne utječu samo vanjski čimbenici, već i vaša unutarnja promjena u ciljevima i perspektivi vaše osobne misije.

8. travnja, Mlad Mjesec i pomrčina u Ovnu dogodit će se u vašem stambenom sektoru, signalizirajući mogućnost ulaska novog stana ili kuće u vaš život. Nadalje, možda postoji član obitelji koji zahtijeva vašu brigu ili možda osjećate osjećaj dužnosti prema svojim rođacima. S psihološkog stajališta, počet ćete doživljavati promjenu u svojim temeljnim aspektima, što će vas navesti da razmislite o izgradnji doma ili potrazi za prebivalištem koje nudi osjećaj snage i pouzdanosti. Nastojat ćete stvoriti “obiteljsko gnijezdo” u kojem možete njegovati okruženje udobnosti i sigurnosti.

Oglasi - Advertisement