Nakon što nije mogao odgovoriti na pitanje o černobilskoj katastrofi, sudionik hrvatskog izdanja kviza “Milijunaš” stekao je veliku popularnost u cijeloj regiji.

Antun Bubnjar, 51-godišnji profesor matematike i fizike porijeklom iz Bedekovčine, trenutno nastanjen u Londonu, nije stekao slavu samo angažmanom u natjecanju. S početnim iznosom od 150 eura u dobitku i uz pomoć tri različita oblika pomoći, nastavio je u ovoj epizodi, nastavljajući svoje putovanje.

Naletio je na pitanje i poslužio se dvama jokerima. Pitanje se odnosilo na boju borove šume u blizini Černobila, u kojoj, unatoč zračenju, buja obilje životinjskog svijeta.

Vratio sam se u svoje mjesto stanovanja sa svotom od 150 eura.
U početku se odlučio za pomoć suputnika, a kasnije se zadovoljio kombinacijom dva jednaka dijela.

Uz zajednički konsenzus između njega i njegovog suputnika, dogovoreno je da je šuma poprimila bijelu boju. Ipak, prije nego što je došao do konačnog zaključka, upotrijebio je metodu ravnomjerne podjele opcija, što je rezultiralo preostalim izborima na “žuto i crveno”. U ovom konkretnom slučaju, donio je odluku o žutoj boji, samo da bi otkrio da je to bio pogrešan odabir.

Sa samo 150 eura u posjedu otišao je iz studija.

Oglasi - Advertisement