Prema preliminarnim izračunima, Aleksandra Prijović je svojim nastupima u Zagrebu zaradila vrtoglavih 2,780.000 eura.

Aleksandra Prijović nakon pet izvedbi koje oduzimaju dah oborila je rekorde posjećenosti u Areni Zagreb. Dok se vijesti o njezinom zadivljujućem uspjehu šire, počeli su izlaziti detalji o njezinoj impresivnoj zaradi.

Tijekom pet dana Aleksandrine koncerte posjetilo je oko 90.000 ljudi. Preliminarni izračuni pokazuju da je prodajom ulaznica ostvarila prihod od oko 2.780.000 eura. Dnevnik.hr prenosi kako su cijene ulaznica bile od 25 eura za najpovoljnije do 130 eura za najskuplju kartu.

Važno je napomenuti da spomenuti iznos ne obuhvaća njezinu cjelokupnu zaradu, jer dio odlazi na troškove kao što su najam Arene, troškovi produkcije, scenografije i benda, među ostalim povezanim stavkama. Ipak, prema cjeniku Arene Zagreb, za prostor za svih pet koncerata izdvojila je oko 120 tisuća eura, čime je ostvarila neto dobit od oko 2,5 milijuna eura.

Hoteli, vlasnici apartmana, taksisti, ugostitelji i prijevozničke tvrtke u Zagrebu, Hrvatskoj i susjednim zemljama, svi su ubrali plodove, zahvaljujući Aleksandri i priljevu obožavatelja iz raznih regija.

Prije nastupa u Zagrebu, Aleksandra je već pokazala svoj talent u Sarajevu i Beogradu. Tijekom tri koncerta uspjela je zaraditi vrtoglavih 946.206 eura nakon odbitka svih potrebnih troškova i poreza, prenose mediji.

Oglasi - Advertisement