Cijelu regiju, pa tako i Doboj, duboko je pogodio razoran incident oko šokantnog ubojstva Saše Kulišića (46), u kojem je kao glavni krivac označena Andrea Kajganić (33). Kći žrtve, Kulišić, oglasila se na društvenim mrežama i podijelila slike Kajganića.

Prethodno je u javnosti objavljena fotografija osumnjičenika Dražena Lazarevića, dok je danas u javnost izašla fotografija Kajganića.

U slučaju da joj se na sudu dokaže krivnja, Kagjanić bi potencijalno mogla dobiti doživotnu robiju iza rešetaka.

Brzom reakcijom Okružnog suda u Doboju Kagjanić i njenom saučesniku i ljubavniku Draženu Lazareviću (19) hitno je određen pritvor u trajanju od mjesec dana.

Ranije je Okružni sud iznio izuzetno jezive detalje ovog slučaja.

Dana 29. siječnja u poslijepodnevnim satima, u namjeri da izvrše radnju lišenja života Kulišića, maloljetni A.K. zdrobio brojne tablete ‘treane’, svaka s potencijom od 10 mg. Ove tablete kupila je sestra prvoosumnjičenog V.M. kako su tražili osumnjičenici. Dobiveni prah od tableta pomiješan je s vodom kako bi nastala limunada, koja je kasnije poslužena maloljetnoj kćeri osumnjičene koja ju je ponudila svom ocu.

Slučaj poprima još uznemirujući aspekt pritvaranjem 14-godišnje kćeri osumnjičenika i žrtve, za koju se vjeruje da je imala aktivnu ulogu u planiranju zločina, a osumnjičena je da je drogirala svog oca dodajući mu lijekove u limunadu da ga onesposobi.

Oglasi - Advertisement