Vijest da se pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović razvode nakon 22 godine ljubavi odjeknula je kao bomba u regionu.

Međutim, jednom kada su gostovali u emisiji, pričali su o svom javnom odnosu koji se dogodio u Parizu 2003. godine. Međutim, dok su šetali, Melina je htela da kupi veoma skupu garderobu, a onda joj je Haris pročitao lekciju, slika koja joj se jasno urezala u pamćenje.

– Posljednje dvije godine nosim farmerke i tako sam srećna. 2003. godine, kada sam bio u Parizu sa Harijem, nisi mogao da odoliš… Nosili smo Dior i nisam mogla da biram između tri para cipela. Takođe, ja sam slon, trudna sam, ne mogu da hodam na štiklama… Hari mi je rekao: “Ženo, šta ti je, mlada si, lepa si, vidi ti to kosa, to lice. Obuci to.” Staru odecu, obuci farmerke, stavi rep, ne treba ti nista, koristi tu mladost. Okrenuo sam se i rekao mu: “Ti si alumnus, ti meni kazes da mi ne želiš nešto kupiti?” Čovek je samo rekao: “Bog blagoslovio, kupi sve, neću da se svađam”. Kasnije mi je objasnio da posle četrdesete ti treba skuplja odeća da bi te podigao, ali treba da iskoristiš mladost, skini prtljag i uživaj “Cijelu svoju mladost provela sam misleći da sam nešto izgubila, pa sam tek kada sam to izgubila naučila da to cijenim”, rekla je Melina.

– Haris je u pravu, ali ovo je mladost, treba mi sve, trebaju mi ​​tri boje, kako da živim bez toga. On nije materijalista, i ne nosi sat, ali nivo pedantnosti je neviđen. Jednom kada se ispere crno, više nije crno. On je konformista, mora da se oseća prijatno, brendovi ga ne zanimaju, za njega je to porez na budale – zaključila je Melina za K1.

Podsjetimo, Melina je nedavno progovorila o ljubomori u braku, a tada nije krila da joj je bilo jako teško sve dok nije prihvatila činjenicu da je njen muž javna ličnost i priroda njegovog posla Traži od njega da uvijek bude okolo. žensko.

– Bila sam kao pravi psihopata, ali sada se stidim što sam ga proganjala prve tri godine našeg braka. Provjerio sam njegov telefon, kreditne kartice i postavio trik pitanja koja su mu bila smiješna i mislila sam da sam pametna. Sada mislim da je ovo ponašanje sramota za ženu, ali pošto ga tri godine nisam uhvatila da me vara, odlučila sam da prekinem sa takvim ponašanjem i ljubomora je nestala. Priznajem da mu ne vjerujem, pogotovo što je do svoje 53. godine živio samac. Nisam mislio da sam dovoljno smrtonosan da će zbog mene prekinuti svoju staru naviku, ali ispostavilo se da sam pogrešio, pa ga sada više ne odjavljujem – priznaje dizajner bez dlake na jeziku.

Oglasi - Advertisement