Zorana Šulc je na doista nevjerojatan način otkrila suprugovu nevjeru. Surovu stvarnost njegove nevjere ljubavnici je dočarao u samo jednoj rečenici.

Doživljaj emocionalne boli, razočaranja i osjećaja sumnje u sebe, kao i podvrgavanje prijevari, mogu imati dubok utjecaj na nečije mentalno blagostanje. To je osobito istinito kada je u pitanju trajna prijevara u braku ili vezi. Zorana Šulc, poznata spisateljica, osobno je prošla kroz jednu takvu kalvariju.

Kada sam imala 18 godina, otputovala sam u Njemačku i tamo sam upoznala svog budućeg muža. Iako ne mogu biti siguran je li to bila ljubav, tada sam vjerovao da jest. On je izvanredna osoba, nevjerojatno privlačan i uspješan. Međutim, sada shvaćam da su me možda mučile sumnje i nesigurnosti jer sam neopravdano raskinuo brak. To su osjećaji koje je izrazila Šulcova.

Ne skrivajući grižnju savjesti zbog razvoda, otvoreno priznaje da je iznevjerena žena i ističe da više ne želi imati istu razinu stresa kao u mladim godinama.
Zorana je naglasila da se njezin pogled na tu stvar s vremenom drastično promijenio. Ona sada pojam prijevarne veze smatra potpuno bezvrijednom. Gledajući unazad, ona vjeruje da bi ostanak u braku bio mudriji izbor. Unatoč kasnijim romantičnim susretima, ostala je odlučna u svojoj odluci da se više nikada ne uda. Ipak, jedan ju je pojedinac uspio osvojiti svojim šarmom, duhovitošću i osobnim narativom.

Zorana je, unatoč tome što se suočila s mladom djevojkom koja je hrabro priznala ljubavnu vezu s njezinim suprugom, brzo odgovorila. Ovaj incident poslužio je kao podsjetnik na njezinu vlastitu nevjeru, koja se dogodila u kasnijoj fazi njezina života. Ne samo da ju je suprug izdao, već se i ona slično ponašala.

Čak i kada čovjek razvije osjećaje prema nekom novom, njegova ljubav prema drugoj osobi ne nestaje. Bio sam svjestan njegovih prijevarnih postupaka. Dok sam bio u prisustvu drugih, prišla mi je zanosna mlada žena i šokantno priznala: “Bila sam intimna s tvojim suprugom.” Bilo je bitno održati najveću tajnost. Sve su oči bile uprte u mene, očekujući moj odgovor. Mirno sam upitao: “Je li tako?” Potvrdila je: “Da, i bio je sam u krevetu.” Uz pribrano držanje, uzvratio sam: “Pa, to u potpunosti ovisi o ženi!

Nadalje, samouvjereno je tvrdila da svaki primjer nevjere može nepogrešivo prepoznati na temelju raskošnih poklona koje je nakon toga dobila.

Zorana Šulc samouvjereno tvrdi da nema apsolutno nikakvog razloga za dovođenje u pitanje istinitosti stvari. Ona naglašava da je svaki čin prijevare koji je on izveo izveden besprijekorno, poput dragocjenog dragulja. Njegov neočekivani dolazak uvijek popraćen veličanstvenim poklonom samo je dodatno potvrdio njezinu sumnju da gaji osjećaj krivnje.
Nakon otkrivanja čina preljuba, pojavio se osjećaj ispitivanja i ispitivanja.

Pisac je rekao da nisu doživjeli nikakve negativne emocije, ali su se preispitivali, pitajući se gdje su pogriješili zbog čega je njihov partner potražio nekog drugog. Naglasili su da je njihov brak bio lišen problema i da je njihova intimna veza bila zadovoljavajuća te da je sve funkcioniralo kako treba.

Oglasi - Advertisement