U ranim jutarnjim satima, po srednjoeuropskom vremenu, Novak Đoković je primio vijesti o svojim potencijalnim konkurentima dok slijedi svoj 11. Australian Open.

U svakom od svojih deset finala u “Rod Laver Areni” u Melbourneu, svjetski broj jedan je s velikim entuzijazmom slavio svoje pobjede. Na malom događaju koji su organizirali domaćini, iznio je svoje emocije i razmišljanja o tim nezaboravnim danima.

Tijekom vožnje “The AO Showa”, Đoković se aktivno družio s medijskom ekipom turnira, odgovarajući na njihova pitanja dok je sjedio u stražnjem dijelu automobila.
Na dan finala Grand Slama u Melbourneu, novine su se raspitivale o njegovim emocijama i kako se osjeća.

Na dan finala, čini se da svaka radnja koju poduzmete obuhvaća cjelokupno vaše putovanje. Od predsezonskih priprema do izazova s ​​kojima se suočava vaš tim, sve kulminira postizanjem vrhunca koji ste nekoć zamišljali. A sada možete uživati ​​u trenucima zagrijavanja, izjavama prije utakmice i razigranim društvenim igrama u koje smo uključeni prije velikog događaja.

Međutim, Novak je primijetio da nije sve tako lijepo kako se čini.

“Nevjerojatno je izazovan, čak i veći nego bilo koji drugi dan, zbog njegovog pretrpanog rasporeda”, rekao je Nole dok se našao preplavljen mnoštvom misli i potencijalnih ishoda onoga što bi se moglo dogoditi.

Oglasi - Advertisement