Smrt odanog obožavatelja bivšeg košarkaša brzo je kružila internetom, naglašavajući značajnu podršku koju je dobio tijekom svog vremena u reality showu.

Nakon trotjednog izbivanja, Marko Janjušević Janjuš vratio se u “Elitu” nakon privremenog isključenja zbog tragičnog događaja nesretnog samoubojstva njegovog mlađeg brata Mihaila.

Nažalost, nedavno je otišla jedna značajna osoba u Janjuševom vjernom navijačkom društvu, koja je odigrala ključnu ulogu u borbi za Marka Janjuševića Janjuša. Ova nesvakidašnja osoba ostala je uz Janjuša od samog početka njegovog reality show pothvata, aktivno sudjelujući u pothvatu slanja paketa za svoju dragu natjecateljicu.

Strastvene obožavateljice ove reality zvijezde mogu se pronaći i u skupini Janjuševih kraljica.

Nažalost, suočeni smo s još jednom tužnom objavom. Teška srca javljamo vam odlazak našeg dragog J. Đ. sa ovozemaljskih prostora. Jasna, cijenjena članica naše grupe od njezinih početaka, ostat će zauvijek urezana u našim sjećanjima kao blistava, suosjećajna i razdragana osoba, kakva je uistinu i bila.

Ispunjena dobrotom i čistoćom, njezina je duša bila svjetionik. Neka naša voljena kraljica pronađe vječni mir u onom kraljevstvu. Ljubav koju gajim za tebe zauvijek će ostati u dubinama moga srca, a draga sjećanja koja smo zajedno stvorili zauvijek će se čuvati.

Oglasi - Advertisement