Obitelj Đogani bila je značajna prisutnost kroz mnoge generacije, čvrsto se nametnuvši kao jedan od ikoničnih simbola devedesetih.

U ovoj dinastiji prednjači Đole Đogani, odmah iza njega Gagi Đogani, a tu je i njihov rođak Baki B3. Jednako su zadivljujući i njihovi bivši i sadašnji supružnici i djeca, koji su afirmaciju stekli ponajprije pojavljivanjem u televizijskim reality programima.
U carstvu renomiranih plesača, roditelji Faik i Zeida bili su blagoslovljeni s ukupno sedmero djece. Predvodnik i kamen temeljac ove dinastije je Hamit Đole Đogani, koji je debitirao na pop sceni i postao sinonim za dance glazbu na našim prostorima. Često ga nazivaju srpskim Michaelom Jacksonom, a ženio se dvaput. Njegov prvi brak bio je sa Slađom Delibašić, s kojom ima tri kćeri, Silviju, Marinelu i unuku Tiju. Njegov drugi brak, koji još uvijek traje, sklopio je s Vesnom Đogani, a zajedno imaju sina Adriana i kćer Lauru.

Đoletovo odrastanje uključivalo je prisustvo još tri brata, točnije Isidora, Darija i najmlađeg Gazmena – poznatog kao Gagi Đogani, uz tri sestre po imenu Nađa, Sanja i Elizabet.
Suprotno uvriježenom mišljenju, Bajrus Andrija Đogani, poznat i kao Baki B3, zapravo nije biološki brat Densera. Zapravo, Denser je Bakijev rođak, jer mu je otac Isidor. Osim toga, Baki ima još dva brata i sestru, Frimana i Farkija, koji nisu široko poznati u javnosti. Nadalje, sam Baki je roditelj troje djece – kćeri Anđele i dvojice sinova Matea i Manuela. Ta su djeca rođena iz Bakinih brakova s ​​Ivanom i Bojanom.

Ističe Gagi, najzanosniji član dinastije Đogani! Uz bivšu suprugu Anabelu Bukvu, plesač je ponosni otac dvije kćeri – Lune i Nine! Nakon razlaza, bivša pjevačica Fanki Džija ušla je u novi brak s Andrejom Atijasom i dobila još jednu kćer Blankicu.

dinastija Đogani, porodica Đogani

Dodatak ionako impresivnoj situaciji je i Dario, čiji je sin Adam Đogani postao afirmiran kao vrlo cijenjen suradnik.

Povezanost Edite i Indire Indi Aradinović s Đoganijevim je općepriznata, no detalji oko njihova boravka za većinu ostaju misterija. Njihova majka Florija dijeli bratsku vezu s Gagijem, Isidorom, Dariom i Đoletom Đoganijem, pa su talentirane pjevačice njihove nećakinje. Zanimljivo, Florijina majka i Zeidina majka, koja je poznata po svom plesnom umijeću, su jednojajčane sestre blizanke.

Oglasi - Advertisement