Posljednjih mjeseci pažnju javnosti zaokupila je Stanija Dobrojević zbog ljubavne veze s Asminom Durdžićem. Ova veza izazvala je kontroverze jer se Asminova prijašnja partnerica pojavila u reality showu Elita i tvrdila da je u braku s njim.

Nakon niza svađa, nagovaranja i poznanstava i sa Stanijom i s Aneli, slavna je na kraju raskinula zaruke s bivšim zaručnikom i otisnula se na put u Sjedinjene Američke Države.

Asminovo nepokolebljivo ganjanje Stanije zaokupilo je mnoge, no čini se da je Dobrojevićeva u toj situaciji našla zabavu, o čemu svjedoče njene česte objave provokativnog sadržaja na svom Instagram profilu. Unatoč neprekidnim intrigama oko njihove veze, čini se da je Dobrojević zadovoljna uživanjem u svom bogatstvu i životom punim plućima.

Stanija Dobrojević

Često ističe pozadinu za koju tvrdi da je dovela do njezinog bogatstva, no ovom prilikom sve je iznenadila otkrićem.
Stanija je napravila umjetničko djelo slikajući svoje tijelo golo. Središnja točka umjetničkog djela bio je njezin trbuh i druga osobna područja.

Maleni kupaći kostim jedva je skrivao ono što se smatralo neprimjerenim, a etiketa čokolade služila je samo za poticanje onih koji su je promatrali.

Oglasi - Advertisement