Pjevač Sejo Kalač priveden je nakon prijave jednog hrvatskog vlasnika lokala kojem je prodao kuću

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je da je pjevač Sejo Karachi priveden na saslušanje i protiv njega je podnijeta prijava.

Pjevača Serju Karachija policija je privela zbog navodne prijetnje vlasniku bara u Hrvatskoj, javljaju mediji. Vlasnica lokala ispričala je kako joj je pjevačica navodno prijetila smrću, zbog čega je pozvala policiju.

Ubrzo nakon njene izjave za medije, muškarac se oglasio da negira optužbe žene koja je od njega kupila kuću, a sada je PU zagrebačka medijima objavila da je potvrdila optužbe u vezi s hapšenjem Sergija Karačija.

Obavještavamo vas da su službenici Šeste policijske postaje Novi Zagreb u nedjelju, 12.11.2023. godine završili kriminalističko istraživanje povodom prijetnji 59-godišnjeg S.K. 57-godišnjem S.J.”, stoji u saopštenju i potvrdi. Sejo Kalač je priveden. Nakon saslušanja uslijedila je i krivična prijava.

“Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predat pritvorskom inspektoru i izvještaj je dostavljen Državnom odvjetništvu Grada Novog Zagreba”, navodi se u odgovoru Policijske uprave.

Oglasi - Advertisement