Tijana Milentijević nedavno je kupila stan, za koji kaže da je njen veliki uspijeh, a kako smo saznali, za njega je iskeširala čak 150.000 eura. Za televizijske kamere je otkrila da se malo ugojila, samo to vješto prikriva. “Biću malo na dijeti. Opustila sam se jer imam mnogo nastupa i jedem kasno, ali bože moj, dešava se” – rekla je Tijana. Pogledajte ispod njene slike i intervju.

 

Video pogledajte na linku ispod

Tijana eM KUPILA STAN! Ovo je VRTOGLAVA cena nekretnine! |HYPETV – YouTube

Tijana Milentijević nedavno je kupila stan za koji iskeširala čak 150.00 eura i ni krije da joj je kupovina nekretnine najveći uspjeh u životu.

– Dugo sam priželjkivala da kupim stan, presretna sam sada. Sljedeće godine ću se definitivno useliti, a već sada planiram kako će sve da izgleda. Imam drugaricu koja je arhitekta pa će mi ona pomoći oko svih detalja – istakla je pjevačica koja u posljednje vrijeme izgleda nikada bolje.

– Hvala vam, ali zapravo sam se ovih dana malo ugojila, samo to vješto prikrivam. Biću malo na dijeti. Opustila sam se jer imam mnogo nastupa i jedem kasno, ali Bože moj, dešava se – rekla je Tijana i dodala da ne pati od brendiranih stvari, te da se i u najjeftinijim komadima garderobe osjeća fantastično.

– Cijena haljine nije bitna, važno je da lijepo stoji i da dobijem pohvale. Nikada do posljednjeg trenutka ne znam šta ću da obučem. Definitivno na garderobu najviše volim da trošim novac, i na hranu – priznala je kroz smijeh.

Oglasi - Advertisement