Safer Nišić, porijeklom iz Srebrenika, postao je posljednja zvijezda u usponu na balkanskoj estradnoj sceni. Unatoč nježnim godinama, svojim iznimnim vokalnim sposobnostima zaokupio je pozornost mnogih koji mladom izvođaču predviđaju blistavu budućnost.

Safer Nisic mi je uljepšao dan – YouTube

Saferove izvedbe omiljenih klasika Šabana Šaulića i Šerifa Konjevića doista su izvanredne, a on vrlo brzo postaje jedan od najperspektivnijih talenata u narodnoj glazbi. Snimke predstavljene u nastavku daju uvid u potencijal ovog mladog umjetnika i jasno je da je Saferova karijera spremna za uspon.

Video pogledajte na linku ispod:

Nisic Safer bit će velika zvjezda //Anto Ban – YouTube

 

 

Nastup bivšeg takmičara Zvezda Granda rasplakao je mnoge dok je otpjevao iskrenu pjesmu o svojoj majci. Emotivni nastup zabilježen je videom.

Svoje umijeće i umijeće Emelin Fetić mogao je pokazati i tijekom sudjelovanja u natjecanju Zvezde Granda. Čak izražava zahvalnost svojim vjernim navijačima pružajući im izvanredne nastupe i kvalitetnu glazbu i nakon natjecanja. Nedavno je debitirao srcedrapajućom baladom pod nazivom “Ne plači majko” koja će bez sumnje izazvati snažne emocije kod onih koji je čuju. Ovo snažno izdanje sada je dostupno svima za gledanje i slušanje.

Emelin Fetić – Ne plači majko [Official Video] 2023 – YouTube

Oglasi - Advertisement