Kosovska policija oglasila se povodom uhićenja još jedne osobe u vezi s prometnom nesrećom koja se dogodila na autocesti “Ibrahim Rugova” tijekom brze utrke, u kojoj su tri osobe smrtno stradale i tri ozlijeđene.

Osobe koje su tragično izgubile živote zovu se L.S., M.D. i N.B.

Nakon prvobitnog uhićenja prvog osumnjičenika, Baki Kelani, glasnogovornik kosovske policije, izvijestio je lokalne medije da je sada uhićen i drugi osumnjičenik.

Kelani je priopćio da je nakon tragične nesreće na autocesti uhićen i drugi osumnjičeni. Ovo uhićenje dolazi nakon prvog uhićenja druge osobe. Novoosumnjičeni je ispitan te mu je, prema uputama tužitelja, određeno zadržavanje do 48 sati.

Mreže su podijelile i video koji prikazuje stravičnu nesreću. Važno je napomenuti da bi snimka mogla biti uznemirujuća za gledatelje.

Kako prenosi Koha, u subotu navečer tragično su poginuli gledatelji automobilske utrke na autoputu “Ibrahim Rugova” u Prizrenu. Kosovska policija je potvrdila da su u incidentu poginule tri osobe, dok su tri osobe zadobile ozljede.

Bitno je napomenuti da je, prema navodima policije, jedan od vozača navodno izgubio kontrolu nad vozilom, pri čemu je došlo do nesretnog sudara s tri osobe koje su zadobile ozljede.

Oglasi - Advertisement