U tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji učestvovao je Đorđe David, proslavljeni roker i član žirija “Zvezda Granda”, u kojoj je nesretno poginula jedna žena.

Glazbenik koji je sudjelovao u lančanom sudaru koji je doveo do tragične nesreće trenutno boravi u Sjevernoj Makedoniji gdje strpljivo čeka završetak opsežne istrage.

Urađenim alkotestom utvrđeno je da Đorđe David nije bio u alkoholiziranom stanju. Bitno je napomenuti da je Đorđe David stalni član cijenjenog žirija prestižnog takmičenja “Zvezde Granda”.

Pjevač je u 50. godini otkrio da je prvi put osjetio očinstvo, priznavši da mu je žao zbog tog izbora. U prijašnjim intervjuima, pjevačica je spomenula da živi odvojeno od Ane.

Đorđe David je u nedavnom intervjuu otkrio da on i njegova obitelj trenutno žive u odvojenim stanovima. Dok on zauzima jedno, Ana i njihovo dijete zauzimaju drugo. Ipak, usprkos ovom privremenom dogovoru izazvanom životnim okolnostima, njihova povezanost ostaje nepokolebljiva, a David otvoreno izražava svoju duboku naklonost svojoj ženi.

Neriješeno stambeno pitanje s kojim se trenutno suočavaju primarni je faktor koji utječe na njihovu trenutnu situaciju. Bitno je napomenuti da je Ana od Davida mlađa 18 godina.

Oglasi - Advertisement