Mitrović je istaknuo da ste od dva mikroincidenta s kojima smo se susreli, za jedan isključivo vi odgovorni. Nakon gostovanja u “Novom jutru” kod Jovane Jeremić, Željko Mitrović je naknadno od nje obavijestio da ga je vlasnik Pinka kaznio.

Pomno prateći Mitrovićevo objašnjenje, voditeljica se raspitala o razlozima ove pojave.

Jovanin izraz lica nepogrešivo je odavao poteškoće s kojima se susrela, ali je pokazala da se slaže s njegovom odlukom i priznaje vrijedne lekcije koje je naučila iz svojih pogrešaka.

Mitrović za to nudi sljedeće objašnjenje.

Dogodila su se dva manja incidenta, a za jedan od njih ste isključivo vi odgovorni. Bez konzultacija sa mnom ili urednikom vijesti, postupili ste neovlašteno. Potpuno ste svjesni svojih postupaka. Važno je napomenuti da je protiv naše politike dijeljenje privatnih videozapisa ili filmova koji prikazuju osobne živote pojedinaca. Unatoč vašem impulzivnom ponašanju, riješili ste situaciju na odgovarajući način, ali želim se ispričati obitelji pogođenoj ovim incidentom. Meni nije svojstveno da se ponašam na ovaj način, a tvoja kazna je opravdana. Laknulo mi je što ste shvatili ozbiljnost situacije.

Jeremić je priznala svoju pogrešku i pokazala viteštvo preuzimanjem odgovornosti za svoje postupke, pokazujući spremnost da uči iz svojih pogrešaka.

– Ispričavamo se zbog incidenta u kojem je gost uputio uvredljivu primjedbu prema članu veleposlanstva. Ključno je zadržati poštovanje, posebno među diplomatima. No, važno je napomenuti da program uživo dolazi sa svojom nepredvidljivošću te ne možemo preuzeti odgovornost za reakcije pojedinaca. – ustvrdio je Mitrović.

Oglasi - Advertisement