Pjevačica Seka Aleksić otkrila je svojedobno izgled svoje majke Ibrime, koja u njenom životu ima značajnu ulogu podrške.

U iskazu krajnjeg ponosa, pjevačica je samouvjereno izjavila: “Ona je jedina kraljica koju priznajem!” dok je stajala uz svoju majku, čiji su zadivljujući modni odabiri, uključujući kožni komplet, sunčane naočale i elegantne crne štikle, sve ostavili u čudu.
Sekina reputacija suosjećajnosti i njezina sklonost pomaganju drugima proizlaze iz vrijednih učenja njezine majke, što ih je navelo da se često angažiraju u zajedničkim humanitarnim pothvatima.

Seka često u javnosti priznaje svoje izazovno djetinjstvo, jer je odrasla u siromaštvu. Ipak, ističe da se njena majka neumorno borila za nju, a sada se Seka trudi da majčine potrebe budu u potpunosti zadovoljene.
Od malih nogu stao sam na pozornicu kako bih majci i meni olakšao nedaće ratnih razaranja. Uz nepokolebljivu podršku, majka i stric dolazili su na svaki moj nastup, a dobrodušni glazbenici prigrlili su me kao svoju. Usred prisutnosti grubih i sukobljenih pojedinaca, moji odani suputnici stajali su čvrsto uz mene, brinući se za moju dobrobit. Seka je u iskrenom otkriću ispričala da je pristala na nagovor majke i posvetila se frizerskoj karijeri.

Podsjetimo na narativ koji je prije nekoliko godina zaživio na društvenim mrežama da je Zuhra pravi identitet Seke Aleksić. Međutim, pjevačica je oštro opovrgla ovu neistinu i oglasila se odgovornima, otkrivši svoje autentično ime.

Seka Aleksić

Želio bih oprostiti svim nevjerojatnim pojedincima na Twitteru, ali moram odvojiti trenutak da se obratim nekim pojedincima koji su bili manje ljubazni. Dopustite mi da pojasnim njihovo pravo mjesto. Svim pojedincima koji su mi slali poruke mržnje i izmišljene tvrdnje da se zovem Zuhra umjesto Svetlana, moram izraziti suosjećanje zbog nesretne situacije u kojoj se nalaze. Zaista je obeshrabrujuće svjedočiti njihovom siromaštvu i bijedi.

Seka Aleksić, majka
Osoba odgovorna za stvaranje ove situacije je jednako jadna i jadna kao i vi. Neću se spuštati na vašu razinu otkrivanjem osobnih dokumenata poput rodnog lista, jer bi ova adresa trebala biti dovoljna. Moje rodno mjesto je Zvornik, i nije mi bitno jer mi je tamo rodni list. Nikada se nisam stidio ni svoje majke muslimanke Ibrime, ni oca Srbina Milorada. Sve vas koji danima i mjesecima uporno pokušavate afirmirati svoju važnost, lijepo molim da razmislite. Vi ste ništa drugo doli jadni ološi, zajedno s onima koji iskorištavaju vaše postupke. Srećom, čak i bolesni pojedinci poput vas mogu pronaći lijek za svoju nesreću. Sada ću vas blokirati jer odbijam više gubiti svoje dragocjeno vrijeme na ovu stvar. Umjesto toga, nastavit ću uživati ​​u lijepom vremenu i svom prekrasnom životu. Seka Aleksić je ovim riječima zaključila svoje obraćanje.

Oglasi - Advertisement