Otvoreni brak glumačkog para, koji je u razdoblju od 7 godina uspješno obmanjivao javnost, mnoge je zapitao koliko je lako izgledao.

Od samog početka zajednica Willa Smitha i Jade Pinkett Smith bila je nekonvencionalna i devijantna, zbog čega su mnogi njihov odnos označili kao duboko poremećen. Kao rezultat toga, nije šokantno što nisu ostali u braku 8 godina, unatoč nepostojanju bilo kakvog formalnog pravnog postupka razvoda.

Prema američkom Hellou, glumica je izjavila da su trenutno u procesu utvrđivanja prirode svoje veze i kako je učinkovito prenijeti drugima. Još uvijek nisu postigli konačno razumijevanje.
Sveti udarac

Nakon incidenta na dodjeli Oscara u kojem je Will Smith udario Chrisa Rocka, priča koja okružuje živote Willa Smitha i njegove supruge počela se rasplitati, otkrivajući neprekidni niz novih otkrića.

Tijekom nedavnog intervjua za The Daily Mail, 53-godišnja glumica otkrila je da je incident u kojem je Will ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara 2022. sada dobio novo ime, koje ona naziva “Sveta pljuska”.

Tijekom nedavnog intervjua glumica je događaj opisala kao “svetu pljusku” zbog mnoštva pozitivnih ishoda koji su uslijedili.
Jade vjeruje da je trenutak kada je Chris udario Willa kao odgovor na šalu o njezinom izgledu imao veliku ulogu u oblikovanju tijeka njihova braka.

Nakon fizičkog obračuna, glumica je novinarima otvoreno otkrila da ona i Vil žive odvojeno već sedam godina, otkrivši i da je u to vrijeme bila u ljubavnoj vezi.

Djeda je priznala da joj je taj događaj pružio novi pogled na svoju trenutnu situaciju. Unatoč tome što je provela bezbrojne godine razmišljajući o svom odlasku iz Vile, zahtijevala je taj poziv za buđenje da shvati da ga nikada neće napustiti. Čak i u nedostatku formalnog braka, prekid koji su možda doživjeli ne bi imao nikakav emocionalni učinak da se ova nezgoda nije dogodila.
Nijedan čovjek ne može istinski pripadati samo jednoj osobi.

Prema Jade, nepraktično je očekivati ​​potpunu predanost od partnera. Ona naglašava da osjećaj privlačnosti prema nekom drugom nije jednak nedostatku ljubavi prema vašoj drugoj osobi.

Nakon prvog susreta, putevi Willa i Jajde su se ukrstili dok je glumac još bio zakonski vezan za svoju suprugu, glumicu Sheri Zampino, koja je rodila njihovog sina Treya. Nakon raspada braka 1995., Smith se odmah povezao s Jade.

Jade je proživjela nevjerojatno teške i traumatične susrete seksualne prirode.

U sklopu svoje emisije na Facebook stranici “Red Table Talk”, glumica Džeda Pinket Smit upustila se u duboke i osobne razgovore sa svojom 18-godišnjom kćeri Vilo.

“Jednom, u svojim ranim dvadesetima”, rekla je, “iskusila sam radost i izazov odgajanja trojki.” Međutim, to je bio tek početak zamršenih aspekata koji okružuju njezino osobno putovanje.

Zbog Džedinog i Vilovog otvorenog braka postoji zabluda da Vil samo oponaša njihov model veze. Vilovljeva je bila potaknuta znatiželja za poligamiju, što ju je navelo da se dublje pozabavi tom temom na Instagramu. Također, otkrila je i svoju sklonost ženama.
Prema Vilovu, monogamija joj je nezanimljiva. Ona tvrdi da ova vrsta veze ograničava njezinu sposobnost da razvije bitne vještine potrebne za prevladavanje osjećaja nesigurnosti i posesivnosti. Dodatno, ona tvrdi da je monogamija opresivna prema ženama.

Priznajući svoj nedostatak seksualnog ispunjenja i kasniju ovisnost o pornografiji, otkrila je da se upoznala sa samozadovoljstvom kad je imala devet godina, pod vodstvom svoje bake.

Glumica je izrazila nezadovoljstvo navodeći da je izostala željena razina intimnosti. Međutim, nakon što ga je isprobala, zaključila je da ne odgovara njezinim željama.
Pod vodstvom svoje bake naučila je umjetnost samozadovoljstva.

Glumica je otkrila da joj je baka u mladosti dala vrijednu lekciju o samozadovoljavanju. Ovo osnažujuće znanje trebalo je osigurati da ona razumije da zadovoljstvo potječe iz nje same, umjesto da se oslanja na potvrđivanje drugih, posebno muškaraca. Glumica se rado prisjetila bakinih učenja koja su se dogodila kada je imala samo devet godina.

Vil je rekao da njihova otvorena veza obuhvaća prirodne sklonosti, što uključuje i seksualne odnose s drugima, i sve dok obje strane daju pristanak, njihov brak ostaje skladan.

Upuštanje u izvanbračne zajednice

August Alsina, 29-godišnji američki glazbenik, nedavno je otkrio da je od Willa Smitha dobio dopuštenje da se upusti u vezu sa svojom 50-godišnjom suprugom, a dogovor je trajao više od godinu dana.
Kao odgovor na izjavu, Jadein PR tim opovrgao ju je kao neistinu. Međutim, s obzirom na reputaciju Smithovih da su u otvorenoj vezi i njihove prijašnje bračne probleme koji su potaknuli glasine o razvodu, mnogi su skloni povjerovati osobi koja je odlučila otkriti istinu.

Godine 2011. vladala je medijska pomama oko Jadeine naizgled bliske veze s Markom Anthonyjem, koji je u to vrijeme bio u braku s Jennifer Lopez. Mediji su otišli toliko daleko da su insinuirali da su bili u ljubavnoj vezi. Međutim, ova se priča pokazala pretjeranom jer nije imala utjecaja na Jadein vlastiti brak. Iznenađujuće, dvije godine kasnije, Jade je hrabro progovorila o njihovoj netradicionalnoj vezi u intervjuu za Huffington Post.

Prije sedam godina izjavila je da Vil posjeduje autonomiju da bez ikakvih ograničenja ostvaruje svoje želje. “Dosljedno sam ga ohrabrivao da slijedi svoj vlastiti put i donosi odluke koje su u skladu s njegovim vrijednostima i savješću. Naposljetku, Will je individua s potpunom slobodom. Iako sam ja njegov partner, on ostaje sam svoj. Njegov je prerogativ da odlučuje njegovo društvo i nije moja odgovornost donijeti tu odluku u njegovo ime. Isto tako, on nema nikakvu obvezu donijeti tu odluku umjesto mene”, izjavila je.
Dvije godine kasnije, još jedna velika kriza pogodila je njihov brak jer su ponovno kružile glasine o njihovom skorom razvodu. Vil se oglasio na Instagramu kako bi oštro demantirao ove neutemeljene tračeve, uvjeravajući svoje pratitelje da će ih osobno obavijestiti ako se ikad rastane od voljene supruge. “Dajem vam svoju riječ da ću, ako dođe dan kada se odlučim rastati od svoje kraljice, ja biti taj koji će prenijeti vijesti”, napisao je u svojoj objavi.

U Hollywoodu se nadaleko zna i šuška da Djada nije samo varala muža s drugim muškarcima, već je imala i afere sa ženama, iako ti navodi ostaju nepotvrđeni.

Oglasi - Advertisement