Branislav Lečić, 68-godišnji glumac, u privatnoj je vezi s Jelenom, koja je od njega mlađa 30 godina, a odlučili su da ih se ne vidi zajedno u javnosti.

Već četiri godine njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, a Lečić čak na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke fotografije na kojima bilježi njihove blistave osmijehe i očitu privrženost.
U izazovnom razdoblju kada se glumac Branislav suočavao s optužbama za silovanje od strane glumice Danijele Štejnfeld, ona se pokazala kao neprocjenjiv izvor podrške.

Branislav i Jelena, umjetnica i profesorica, u ljubavnoj su vezi oko dvije godine. Tijekom zajedničkog vremena pružali su nepokolebljivu podršku jedno drugom, a Jelena je pružala neizmjernu utjehu u Branislavovim najizazovnijim trenucima. U ranoj fazi svoje romanse upustili su se u safari avanturu po Durmitoru, što je označilo i nastanak njihove prve zajedničke fotografije. Valja istaknuti da je Jelena, koja ima 36 godina, trenutno zaposlena kao asistentica na fakultetu na smjeru crtanje i ilustracija. Važno je napomenuti da njihov postupak nikada nije bio usmjeren na izazivanje pažnje javnosti, što potvrđuje pouzdani izvor.

Prema izvoru, javnost ih je rijetko viđala zajedno, a jedini razlog zbog kojeg su se slikali je to što se vjerovalo da je ona njegova odvjetnica ili kćerka. Malo tko je znao da je ona zapravo nova žena koju je uspio zadržati skrivenom dulje vrijeme.
Podsjećamo, Branislav Lečić (68) s prvom suprugom Ivanom Vujadinović bio je u braku 13 godina. Iz te zajednice postao je otac kćeri Ane i sina Ivana. Godine 2007. Leka je odlučio raskinuti brak s Ivanom, navodno zbog njezine umiješanosti u prijevare kako su pisali mediji. Nedugo nakon razvoda, glumac je otkrio novu ljubav u voditeljici Nini, s kojom se na kraju oženio i s njom dobio sina. Međutim, njihov je brak na kraju završio razvodom.

Oglasi - Advertisement