Tržište nekretnina je često predvidljivo u pogledu cijena stanova, ali postoje neke brojke koje nas ipak mogu uhvatiti nespremne. Na primjer, na Obilićevom vencu cijena najma stana može doseći i vrtoglavih 2.600 eura mjesečno.

Smješten u srcu Beograda, ovaj suvremeni stan ima prostranu površinu od 153 kvadratna metra i moderno je uređen.

“Dok nas korisnik TikToka uvodi u stan, dočekuje nas prostrana blagovaonica, a uz nju je kuhinja koja je potpuno opskrbljena i opremljena za sve kulinarske potrebe.
U ovom stanu dnevni boravak je prilično prostran, a najveća spavaća soba se nalazi u blizini. Ova spavaća soba također ima vlastitu kupaonicu, dok se vani nalazi još jedna velika kupaonica.

Uz osnovne spavaće sobe, ova nekretnina se može pohvaliti dodatnim parom spavaćih soba koje su povezane terasom.

“Ovaj stan ističe se obiljem skladišnog prostora u svakoj sobi i dodatnom pogodnošću da gradske pogodnosti imate na svom pragu, eliminirajući potrebu za odlaskom u centar grada na piće”, objašnjava ona.
Predstavljena ponuda naišla je na mlak odaziv onih koji su čitali komentare. Osim toga, cijena od 2600 eura za najam ovog stana naišla je na burne reakcije onih koji čitaju komentare. Kao rezultat toga, komentari su izrazili osjećaje poput:

“Za cijenu od 2.600 dinara može se dobiti nekretnina u Beogradu s pogledom na rivu na rate. Nekretnina odiše elegancijom i sofisticiranošću, a u kuhinji se nalazi i perilica rublja. Iako naizgled podsjeća na Dubai, ona je zapravo se nalazi u Beogradu – gradu sa svojim jedinstvenim šarmom, koji ga razlikuje od Pariza.

Oglasi - Advertisement