Novak je tokom svoje karijere dobijao brojne i raznovrsne poklone od obožavalaca i na svakom je izuzetno zahvalan.

Ni tokom mečeva gledaoci nisu “stajali na mestu”, pa su zabeleženi razni zanimljivi momenti, što je Novaka posebno obradovalo.

Zato smo ga pitali da li se seća nekih posebnih poklona i kako pamti odnos sa svojim pratiocima?

“Toliko sam zahvalan i ponosan što toliko ljudi iz cijelog svijeta brine o meni i podržava me i šalje poklone da to izrazim. Svaki poklon je divan na svoj način, bilo kupljen ili posebno napravljen, jer pokazuje posvećenost i promišljenost , dirljivo. Ipak, najposebnija stvar je kada vidite da neko odvoji vrijeme da napravi nešto inspirisano svojim odnosom s vama, dizajnira taj poklon i učini ga maštovitim. Radi to za vas, vašu porodicu, pa čak ima i veoma posebno značenje za moju decu koja stalno dobijaju ovakve poklone – rekao nam je Novak.

“Najoriginalniji i najkreativniji pokloni često dolaze iz Kine. Nisam bio tamo od 2019. godine i nadam se i radujem se povratku tamo i drago mi je da vidim veliki broj fanova moje grupe “NoleFam” u Melburnu. godine .Teško je izdvojiti jedan poklon po kome bi ih pamtili. Na primjer, dobio sam ručno rađenu skulpturu zmaja od žada i dobio sam i mali film o tome kako ju je čovjek napravio. Takve stvari su super. Japanci i Kinezi su veoma spremni da ulože malo truda, energije i vremena da vam ukažu poštovanje i ljubav, što zaista stvara poseban osećaj“, istakao je Novak.

Oglasi - Advertisement