Soraja Vučelić već se dulje vrijeme udomaćila u Zagrebu. Tijekom cijele trudnoće nerijetko je birala boravak u glavnom gradu Hrvatske.

U konkretnom slučaju, na Instagramu je zavirila u stan koji dijeli sa svojim zagonetnim partnerom i ocem svog djeteta. Na fotografijama je prikazan niz izvrsnih umjetnina i raskošnog namještaja, no točna lokacija unutar Zagreba ostaje neotkrivena.
Nakon što smo uspjeli dobiti Sorajinu adresu, naš tim u Hrvatskoj odlučio je osobno posjetiti njezin kvart i uvjeriti se u točnu lokaciju na kojoj Vučelić boravi zajedno sa svojom obitelji.

U srcu Zagreba, točno preko puta pravoslavne crkve Preobraženja Gospodnjeg, smjestila se zadivljujuća staklena građevina. Ova zgrada krasi vrlo željenu lokaciju Cvjetnog trga, dodajući joj draž.
Osim vanjskim izgledom, ova se staklena konstrukcija razlikuje u mnogim aspektima. S gledišta trga podsjeća na trgovački centar, a donekle i služi. Međutim, također funkcionira kao raskošno stambeno naselje, zajedno sa skrivenim privatnim parkom koji ostaje skriven sa svih strana, osim kada se gleda odozgo. Stanari imaju neusporedivu privatnost unutar ove izvanredne ustanove.

Području kompleksa u kojem se nalaze apartmani lako je pristupiti dizalom direktno iz garaže. Samo stanarima i njihovim pozvanim gostima dopušten je ulaz u ovaj dio, čime se osigurava najveća sigurnost i privatnost. Kompleks je opremljen 24-satnim nadzorom, pružajući stalnu zaštitu. Osim toga, na ulazu se nalazi recepcija za dodatnu udobnost. Uz Soraju, ovu su adresu svojim domom odabrali i brojni hrvatski nogometaši, a svojedobno je u istoj blizini boravila i poznata pjevačica Vlatka Pokos.
Samo da spomenemo, rezidencije unutar ove inteligentne građevine neupitno su najskuplje u Hrvatskoj. Već letimičan pogled na jednu hrvatsku stranicu za nekretnine otkriva da se stan upravo u ovoj zgradi, gotovo identičnoj onoj u kojoj živi Vučelić, trenutno kotira za nevjerojatnih 8 milijuna eura, što je 18 tisuća eura po četvornom metru. Ova posebna jedinica, izgrađena 2012. godine, prostire se na 320 četvornih metara na dvije etaže i ima tri spavaće sobe, tri kupaonice i izvanrednu terasu od 160 četvornih metara s koje se pruža prekrasan pogled na grad. Dodatno, uključuje sve luksuzne sadržaje dostupne na trenutnom tržištu nekretnina, kao što su wellness sobe, sauna, fitness soba, prostrana garderoba, zimski vrt i garaža s tri parkirna mjesta. Stan dr. Soraje, pak, još je prostraniji i prostire se na ukupno 440 četvornih metara.
Da Soraja doista živi u ovom kompleksu sa svojim partnerom i djetetom, uvjerila se Sorajina susjeda, koja je inače imućna i spremna na razgovor. Međutim, otkriveno je da ona često putuje i vjerojatno posjeduje više adresa stanovanja.

Soraja, majka koja potrebe svoje djece stalno stavlja ispred svojih, marljivo se trudi očuvati privatnost svoje obitelji. Ovu predanost privatnosti dijele svi u zgradi, uključujući i samu Soraju. Koliko sam primijetio, ona često ima bliskog prijatelja koji dolazi u posjet. Tijekom cijele trudnoće rijetko je izlazila van stana, a i tada je tek u nekoliko navrata već bila vidljiva njezina bebina kvržica. Tu je tajnu uspjela dobro sakriti od svih. Čak ni sada ne izlazi puno. Ona jednostavno ode iz svog stana u garažu, obavi svoje obaveze i odmah se vrati kući. Međutim, neki dan je viđena u parku u sklopu našeg kompleksa, kako uživa u mirnoj šetnji sa svojom bebom. Imala je prefina “dior” dječja kolica za kojima sam neumorno tragao, ali su, nažalost, rasprodana na sve strane. Susjed zaključuje izražavajući svoju zahvalnost na sigurnom utočištu koje park pruža, naglašavajući da ako se igdje osjećaju sigurno, to je unutar granica njihove zajednice.
Početkom ove godine ekipa popularne emisije Paparaco lov snimila je Soraju nekoliko dana prije nego što je na svijet dočekala svoje novorođenče. Snimanje se odvijalo u Zagrebu, točnije u garaži jedne zgrade, prije nego što je Soraja krenula kući s vrećicama za sobom.

Oglasi - Advertisement