Tijekom prijelaza sa subote na nedjelju, Marcelinho Carioca, poznata ličnost brazilskog ligaškog nogometa i bivši reprezentativac, misteriozno je nestao u Brazilu u dobi od 52 godine.

Nakon što je bio na zabavi, posljednji je put uočen, a njegovo vozilo otkriveno je u neposrednoj blizini događaja.

Ostavljen u društvu udane žene, nasilno odveden od strane supruga.
Danas se saznalo gdje se Marcelinho nalazi. Naime, napustio je skup u društvu udane žene, a da to nije znao, a njezin suprug ih je oteo.

Prema Marcelinhovom vlastitom prikazu u videu koji je danas objavljen na društvenim mrežama, a popratile su ga razne brazilske novinske kuće, on tvrdi da doista nosi povez na oku. U videu, Marcelinho daje objašnjenje okolnosti vezanih uz njegov povez na oku, što je dodatno potkrijepljeno prisutnošću žene pored njega.

Dok je u Brazilu postigao status ikone, njegovi napori u Europi nisu polučili istu razinu uspjeha Trenutačno nedostaju informacije o otmičarevim zahtjevima i točnom stanju bivšeg nogometaša.

Marcelinhova karijera prvenstveno se vrtila oko njegovih postignuća u brazilskim klubovima, gdje je ostvario gotovo sve svoje značajne prekretnice. Iako je imao dvije prilike pokazati svoje talente u Europi, njegova gostovanja u Valenciji i francuskom Ajacciu nisu rezultirala istom razinom uspjeha.

Njegova iznimna igra za Flamengo i Corinthians dovela ga je do uspjeha, zaradivši mu mjesto u brazilskoj reprezentaciji gdje je pokazao svoje vještine u četiri utakmice i postigao dva gola. S oba kluba osvojio je naslov brazilskog prvaka, a 2000. je kao član Corinthiansa trijumfalno podigao pehar na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Oglasi - Advertisement