Renomirana web stranica za odrasle, Porhub, nedavno je objavila svoje dugo iščekivano izvješće za 2023. godinu, koje pruža fascinantan uvid u globalne preferencije svojih korisnika. Karta jasno pokazuje da su pojedinci iz Bosne i Hercegovine najveći interes pokazali za kategoriju „Zreli“, koja se posebno odnosi na osobe starije životne dobi.

Što se tiče naših susjednih zemalja, i Hrvatska i Srbija pokazale su interes za pretraživanje “zrele”, dok su stanovnici Crne Gore pokazali prednost za “MILF”.

Kao i prethodnih godina, kategorija koja je imala najveći broj pretraga u svijetu je “lezbijka”. Odmah iza njih su “Ebony”, “MILF”, “Ruskinja”, “Mature” i “Japanese”…

Godine 2023. pojavio se značajan trend poznat kao Zlatno doba, s povećanim interesom za pojmove kao što su “Zrela” (s porastom od 77 posto), kao i “MILF”, “DILF”, “Granny” i “GILF”.

Ostali popularni trendovi u to vrijeme uključivali su “Super Size”, “Sex Machines”, “Uniforme” i “Sexual Healing”.

U 2023. godini među najtraženijim izvođačima u filmu za odrasle su Abella Danger, Angela White, Eva Elfie, Lana Rhoades, Violet Myers, Riley Reid i Mia Khalifa…

Oglasi - Advertisement