Svijet je 10. siječnja oplakivao gubitak pjevačice Andrijane Lazić, koja je tragično preminula u Dubaiju. Njen otac Nebojša Lazić potvrdio je ovu srceparajuću vijest. Shrvan tugom, bori se pronaći riječi kojima bi opisao incident, budući da još uvijek nije siguran u detalje oko njezine prerane smrti.

Teška srca i knedlom u grlu, Nebojša je iskazao svoju očajnost prepričavajući događaje iz siječnja. Vijest je stigla do njega ujutro, otkrivajući da je otišla 7. i da se trebala vratiti 11. Ostali su mu nepoznati detalji, osim policijskog izvješća koje je podnio.

Prema riječima oca preminulog, Andrijaneprenosi Telegraf, doznaje se da je riječ o nesretnom padu s visokog mjesta. Očekuje se da tijelo večeras stigne u Beograd, a sahrana je zakazana za sutra.

Prema njegovim riječima, ona je u suradnji s Raletom organizirala zbirku pjesama koja je planirana za objavljivanje oko pravoslavne Nove godine ili tamo. Čini se da o njoj svi imaju samo pozitivne stvari za reći, jer nema osobe kojoj nije pomogla.

Nebojša je uzvratio navodeći što su rekli njeni prijatelji koji su tada bili prisutni.

Nakon buđenja, njezini suputnici bili su potpuno nesvjesni događaja koji su se zbili dok su bili u stanju sna. Njihov nedostatak vizualne percepcije tijekom sna učinio ih je nesvjesnima bilo kakvih događaja.

Oglasi - Advertisement