Nakon smrti Željka Ražnatovića, Svetlana Ceca Ražnatović donijela je odluku da privremeno prekine bavljenje ljubavlju. Dugo je bilo uvriježeno mišljenje da niti jedna osoba nema kvalifikacije potrebne za ublažavanje praznine koju je stvorio njen preminuli suprug, poznati pjevač.

Na opće iznenađenje, konačno je prihvatila priliku da u svoje postojanje pozove nove potencijalne klijente, pojedince i veze. Protiv svih očekivanja, otkrila je pravog sebe u prisustvu Bogdana Srejovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Nažalost, njihova ljubavna priča naprasno je prekinuta, a prema tvrdnjama pop umjetnice, ona je trenutno slobodna i bez suputnika.

Dojmljiv video koji je osvanuo na Instagramu Blic televizije duboko je djelovao na sve, ponajviše zbog snažnih riječi koje je izgovorio pojedinac.

Ceca je lukavo stvorila iluziju poljupca sa markantnim muškarcem, zavaravajući sve posmatrače prividnom blizinom usana, au stvarnosti je to bio vješto izveden trik.

Dok točne okolnosti njezina susreta s mađioničarem ostaju nepoznate, poznavatelji spomenutog televizijskog programa mogu potvrditi da su svi stanari kuće itekako uživali u njegovoj zadivljujućoj izvedbi.

Oglasi - Advertisement