Bivša manekenka i bivša voditeljka Olja Crnogorac često sa obožavaocima deli mnoge detalje iz svog života, iznoseći svoja loša iskustva. Ona je objavila opis videa na Tik Toku:

“Koliko puta ste bili prevareni od strane naše turističke agencije? Koliko puta ste vidjeli sobu ili hotel na svom telefonu, ali je to bila rupa u stvarnom životu? Da li ste ikada bili u situaciji da ste platili boravak u hotelu ?”, hotelski novac nikad nije stigao, a vi niste bili na ulici. Od sada pa nadalje stavljate i uho uz uho. ”

Olga je na početku videa rekla da svake godine ide u turski grad Bursu, koji je blizu Istanbula, ali joj se to ne sviđa jer ima previše ljudi. “Tamo sam otišao po materijale za svoju kolekciju. I tako sam otišao u Istanbul i radio odatle. Prijatelj mi je rekao da postoji žena koja je radila u agenciji i da bi mogla da mi organizuje odličan hotel i neke letove. Dobar novac Nisam oklijevao i odmah sam je nazvao.Bila je slatkorječiva, ljubazna i uslužna i nije joj smetalo da je pola sata zasipam lokacijama hotela jer ne volim gužvu i gužvu grad,” objašnjava kako je sve počelo.

“Našla mi je hotel – doručak uključen, tri dana za nas dvoje, plus hiljadu evra za povratne letove. Sve mi je poslala na Viber a nisam je ni primetio Priča se zašto je promenila let i dva puta kupila kartu. Kada su stigli na aerodrom, dugo su me tražili u sistemu i nisu me našli. Valjda je čekala od 5 do 12 sati da plati kartu.” Onda bila je šokirana!

“Drugi veliki šok desio se kada smo stigli u hotel, a nismo ni rezervisali ni platili tri noći za koje sam joj dao novac. Kada sam je nazvao da pitam šta se desilo rekla mi je da sam rekao da postoji problem sa uplatom a njena uposlenica je otišla direktno u hotel da plati.Prošlo je sat,dva sata,tri sata i onda sam shvatio da sam se sjebao.Gospođa ako se tako zove samo je platila platio sam kartu u jednom smjeru ali ne hotel, a sav novac je zadržala za sebe, i tužnu priču o tome kako je povraćala i nije spavala jer sam ja platio tu noć i sljedeće dvije noći iz svog džepa.”

Olga je nastavila priču: „Kada sam joj rekla da će moj brat doći po novac koji sam dala u hotel, nije mi plaćeno, ali sam naravno opet platila, rekla je da je izgubila novac i banka joj je blokirala račun, izašla je sama da glumi, ali se našla da radi u brokerskoj kući i izbačena jer je poslala poznatog pjevača da odvede njenu porodicu na Sejšele na petnaest dana.Nakon što je prikupila novac u hotelu, počela je Change the story. Recimo “Ne sada”, “neshvaćeno”, pitaće kuma i daće mi ga čim sletim… Onda je ta ptičica odavno poznata policiji i sada radi u agencija.Kada sam mog brata kada sam isao da trazim novac, receno je da je ne poznaju i da je spoljni saradnik.Kasnije sam saznao da je kao privatni detektiv zivela u stanu pok. Ksenija Pajčin, a navodno je u autobusu ukraden čak i dio novca koji je odnijela u banku da plati.”

“Prijavio sam je policiji i zajedno sa dvadeset pet ljudi jurio je, a pravosuđe bi je na kraju zaustavilo. Ako ne oni, onda neki ludak kome je uzela poslednji novac koji je uštedeo, Uzmite decu “Sud je bio spor, ali naša dijagnoza je bila dovoljna”, zaključila je.

Oglasi - Advertisement