Tijekom nedavne epizode “Amidži Showa” Ognjen Amidžić iskoristio je trenutak da pauzira program i čestita svom sinu rođendan.

Mina Naumović i Ognjen Amidžić, oboje kolege u istoj emisiji, željno iščekuju dolazak svog djeteta. Voditelj je presretan zbog nadolazeće prinove u njihovoj obitelji i s nestrpljenjem će ponovno preuzeti ulogu oca.

Voditelj iz prethodnog braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju. Tijekom prethodne večeri, zastao je kako bi se izravno obratio svom sinu. Trenutačno njegov nasljednik slavi rođendan, a Amidžić je nakratko prekinuo razgovor s gostima u studiju kako bi se pohvalio ovim povodom.

Nakon što je sat otkucao ponoć, voditelj je uzviknuo da je vrijeme da Matiji čestitaju rođendan. Domaćin se potom obratio Matiji nazvavši ga legendom i zahvalivši mu što postoji. – Hvala ti što si se rodio – zaključila je voditeljica.

Dok su gosti radosno čestitali, on je izrazio svoju iskrenu želju za srećom i blagostanjem primatelja. “Nadam se da ćeš doživjeti sve divne stvari u životu koje želim za sebe, pomnožene s pet”, uzviknuo je. “Jedina mi je želja da si ovdje s nama, živ i napredan.

Fizički izgled Ognjenove nedavno odabranice je sljedeći:

Oglasi - Advertisement