Učesnica “Zvezda Granda” Dada Mešaljić sama je odgajala ćerku, a sada reaguje na negativne komentare o njenom majčinstvu.

– Da li je moguće da ovu vrstu poruke dobijam svaki dan? Odakle ti pravo da diraš moju majčinsku prirodu i govoriš mi kako da se ponašam prema svom djetetu, šta treba a šta ne treba da radim. Da li je hranite, oblačite, kupujete li joj igračke, kupate je, igrate li se s njom, vodite je doktoru, kupujete li joj lijekove? ? ? Niko ne želi da zna kako sve to radim sama, a ako mi je teško jer sam samohrana mama – počinje Dada, pa javno otkriva kakav je život samohrane majke.

– Kao što vidite mojoj Majeli ništa ne nedostaje, srećna je, srećna je što raste u zdravoj sredini jer sam joj majka i jer joj obezbeđujem da vi staratelji nemate Vaša deca sve da ponude (ako imate bilo koji). Gdje su bila vaša djeca kada ste komentarisali moju djecu? Kakav si ti roditelj? Ono što ja mogu sama, većina vas ne može zajedno. Šaljemo vam ljubav – zaključuje pevačica.

Podsjetimo, Dada se nedavno otvorila o roditeljstvu i priznala kako se nosi sa samohranom majkom.

– Snalazim se, nije lako, ali je moćno. Ne mogu zamisliti život bez nje. Imamo veoma bliske odnose i nikada se nismo razdvojili.Takođe sam je danas doveo na snimanje. Počeo je da gleda da vidi šta se dešava na sceni. Ona je moj najveći uspeh! – istakao je Dada.

Oglasi - Advertisement