Iako se u emisiji gotovo sve zna ko je u kakvoj ljubavnoj, prijateljskoj ili porodičnoj vezi, veliki pjevač Edis Agić uspio je da sakrije popularnost repera od svih Senida je njegova tetka sestra. Saša Popović je takođe propustio poruku.

“Nisam to krio, samo nisam odao informaciju da mi je Seneda sestra. Samo nisam htela da pozajmljujem tuđe ime da bih sebi prošla, iako je Seneda sestra moje tetke, a njen deda a ja sam moje sestre. “Biološki brat”, objasnio je Adis i otkrio svoj odnos sa sestrom.

“Nekad smo se više viđali i zbližavali. Sada živi preko puta i stalno je na turnejama, tako da se manje viđamo. Ranije je svako okupljanje bilo prilika da razgovaramo o muzici. Iskreno govoreći, sada je bilo Odavno sam u kontaktu“, rekao je on, dodajući da mu se jako sviđa način na koji njegova sestra gradi puteve – „Ona je veoma inovativna i originalna i volim to što radi jer je teško biti autentičan ovih dana… naporno radila da uspostavi sopstveni stil i nije bežala od muzičkih trendova niti se predavala pred njima.”

Iako je mogao da iskoristi svoje porodične veze sa Senedom na takmičenju, pevač nije želeo da se osloni na nju u izgradnji svoje karijere. Kako je rekao, to nije bilo fer prema njoj i njenoj sjajnoj karijeri, a nije želio da ga pamte kao Senedin brat.

Edis je otkrio i da je Senida, kada je čula da će se takmičiti u takmičenju “Crvene zvezde”, njena reakcija bila – “U početku nije znala da sam se prijavio za takmičenje. Tačnije, niko U mojoj porodici je znala. Tada je bila sa Grandeom i podržavala me u cijeloj priči”, napomenuo je Ajichi, priznajući da li mu je dala savjet jer je tek počela svoju karijeru: “Ona podržava ono što radim, ona je Ne miješaj se, nije mi dala nikakvu kritiku niti savjet, ali me je mnogo podržala”.

Na pitanje da li je moguće jednog dana snimiti duet sa njegovom sestrom, odgovorio je: “Zašto ne, baš bih voleo”.

Oglasi - Advertisement