Prema riječima Ane Radulović, za samo osam dana skinula je ukupno osam kilograma.

Ana Radulović, nova voditeljka Zadruge, preuzela je dužnost nakon što je Dušica Jakovljević dala ostavku na Pink televiziju. Radulovićeva markantna pojava plijeni i izaziva snažne reakcije gledatelja.

U posljednje vrijeme priuštila si je ekstravagantnu kupnju trkaćeg automobila, a potom i raskošnu kupovinu stana na Zlatiboru. Na kraju je otkrila i zamršene detalje o tome kako je postigla savršenstvo u svom poslu.

Tijekom trudnoće najviše se udebljala, no uspjela ju je brzo skinuti uz pomoć stroge dijete. Smršavila je 12 kilograma, a postigla je uzdržavanje od hrane nakon 16 sati, s izuzetkom jedne žlice.

Kao što je Ana jednom rekla: “Morala sam slijediti strogu rutinu, jer sam često osjećala da zadržavam vodu i debljam se.

Slatkiši su moja jedina slabost u životu; Mogu bez ičega drugog. Jednom su me paparazzi uhvatili kako kupujem dva sladoleda koja sam pojela sama, a ponekad bih konzumirala i do četiri sladoleda dnevno. Znajući da će biti teško odreći se svojih omiljenih užitaka, počeo sam jesti ih samo ujutro. Bio je to postupan proces, ali na kraju sam se odviknuo od šećera tako što sam preskočio večeru. Danas započinjem dan zobenom kašom i sezonskim voćem i pijem najmanje dvije litre vode tijekom dana, što je značajan napredak u odnosu na samo čašu vode u prošlosti. Također koristim sokove za detoksikaciju kako bih očistila svoje tijelo i kao rezultat sam primijetila gubitak kilograma”, otkrila je.

U skladu sa svojim obvezama redovito posjećuje teretanu. Prema njezinoj izjavi za spomenutu platformu, vježba jednom ili dva puta tjedno kada joj je raspored gust, a jednom dnevno kada nije. Osim toga, važan savjet koji nudi je izbjegavanje spavanja s punim želucem.

Ana je otkrila da je jednu dijetu smatra vrlo učinkovitom za brzo mršavljenje, a koja je u samo osam dana dovela do gubitka od osam kilograma. Dijeta se sastojala od odvajanja salate u zdjelu i dodavanja kockica bezglutenskog kruha i pilećih prsa. Maslinovo ulje, sol i senf su dodani po ukusu i smjesa je ostavljena da odstoji 15-20 minuta. Ana je ovu salatu konzumirala svaki dan oko 13 sati, nakon šalice tople vode s malo limuna. Ostatak dana pila je samo vodu. Ana je naglasila da je ključ uspjeha ove dijete korištenje bezglutenskog kruha koji se može naći u većini bolje opskrbljenih tržnica i trgovina zdravom hranom.

Oglasi - Advertisement