Od 10. ožujka, dan koji može donijeti čuda, ova tri zviježđa uživat će u posebnoj sreći: Sezona zodijaka Riba trenutno vlada, a njen utjecaj obilježen je bezvremenskom romantikom. Za neke sretne pojedince, proljetno sunce donosi toplinu i svjetlost u njihove živote.

U modernoj astrologiji, vladajući planet je mistični Neptun, dok u tradicionalnoj astrologiji to mjesto zauzima Jupiter. Neptun je intimno povezan sa snovima, podsviješću i emocijama, dok Jupiter, poznat po svojoj veseloj naravi, simbolizira optimizam i strast prema životu.

S početkom 10. ožujka, mladi Mjesec u znaku Riba donosi val kreativnosti, idealan za pokretanje novih projekata. Bilo da je riječ o sastavljanju liste knjiga za čitanje, stvaranju umjetničkog djela ili istraživanju novog hobija, ovo je savršeno vrijeme za buđenje kreativnosti.

Tri horoskopska znaka koja bi mogla pronaći svoju veliku ljubav su:

Rak: Poznata izreka “Prvo moraš voljeti sebe da bi mogao voljeti druge” posebno će odjeknuti ovog proljeća za Rakove. Nakon što shvate ovu duboku istinu, Rakovi će promatrati svijet iz nove perspektive. S novostečenim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi, oni će biti spremni za istinsku ljubav.

Škorpion: Iako Škorpion možda trenutno misli da nije spreman za pravu ljubav, neočekivani susret mogao bi u potpunosti promijeniti njegovu perspektivu. Čak i ako se na kraju odluči protiv romantične veze, prijateljstvo s tom osobom donijet će mu mnogo platonske ljubavi i utjehe.

Ribe: Za Ribe, koje su posebno osjetljive na promjene godišnjih doba, ovaj period donosi intenzivne romantične snove i osjećaje. Oko 11. ožujka, Ribama će postati teško suzdržati svoje emocije. Sada je trenutak za hrabrost i iskrenost u izražavanju osjećaja, jer je to jedini način da se ostvari prava emocionalna povezanost.

Oglasi - Advertisement